Prognoză specială pentru București. Cer înnorat, averse și vânt

Foto: Skitterphoto / pixabay.com

Administrația Națională de Meteorologie a emis o prognoză specială pentru București, valabilă joi, 23 mai, în intervalul orar 10:00 – 23:00.

Urmărește GreatNews și pe Instagram ca să fii la curent cu tot ce se întâmplă în România.

În această perioadă, cerul va avea înnorări și vor fi averse slabe, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 22…24 de grade.

Mai multe județe din vestul țării sunt sub cod galben astăzi, parțial sau total. Este vorba despre județele Maramureș, Sălaj, Hunedoara, Timiș, Caraș-Severin, Bihor, Arad, Cluj, Alba, Sibiu, Vâlcea, Gorj și Mehedinți.

Administraţia Naţională de Meteorologie va actualiza prezentele informații, în funcţie de evoluţia şi intensitatea fenomenelor meteorologice.

Ne găsești și pe Threads.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.