Primul lider PSD care îi cere demisia Vioricăi Dăncilă

viorica dăncilă
Foto: Pagina de Facebook Viorica Dăncilă

Senatorul Cristian Resmeriță este primul lider PSD care îi cere clar demisia Vioricăi Dăncilă, după înfrângerea acesteia în alegerile prezidențiale.

„Consider că acest rezultat este unul rușinos pentru PSD, cred că în acest moment candidatul nostru, doamna Viorica Dăncilă trebuie să facă un pas în spate, pentru ca PSD să aibă O ȘANSĂ”, a scris Resmeriță pe rețeaua de socializare Facebook.

Viorica Dăncilă a obținut cel mai slab scor obținut vreodată de un candidat PSD la alegerile prezidențiale, ea fiind preferată de doar 34% dintre români.

Klaus Iohannis, candidatul PNL, a obținut 66% dintre voturi.

cristian resmeriță
Foto: Facebook Cristian Resmeriță

Și Gabriela Firea a criticat-o pe Viorica Dăncilă, după ce aceasta din urma a afirmat că mai mulți lideri sindicali au primit funcții de vicepreședinți PSD, primind totodată și drept de vot în Comitetul Executiv PSD.

Printre aceștia se numără și fostul ministru de interne Gabriel Oprea.

„Sunt dezamagita ca incepem analiza prabusirii noastre cu un astfel de gest sfidator. Nu ne putem reforma si relua legatura cu simpatizantii nostri printr-o minciuna. Aud ca si alte persoane controversate se lipesc acum, in inghesuiala si nebagare de seama, de noi. Probabil vor sa ne ingroape definitiv! Ma delimitez categoric! Doamne, chiar vreti sa iesim pe usa din dos a istoriei?”, a comentat primarul capitalei pe Facebook.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.