Pantofi la comandă, pantofi business și de ceremonie – Uitați-vă la noile produse de încălțăminte elegantă pentru bărbați!

Cauți o pereche de pantofi de cea mai bună calitate? Cea mai bună alegere este încălțămintea bărbătească elegantă realizată la comandă, de brand. Aceasta include pantofi formali pentru bărbați, respectiv pantofi de ceremonie și de ocazie, office sau business.

Pantofii de ceremonie sunt perfecți pentru ocazii solemne, precum nunți și botezuri. Aceștia sunt realizați din piele de cea mai bună calitate, la fel și branțul, iar tocul este rezistent și elegant de asemenea.

În general producția de încălțăminte de ceremonie este realizată manual, de oameni talentați, care au experiență în acest domeniu. Aceștia folosesc materiale de calitate înaltă, dau atenție la detalii și realizează produse de mare artă.

Bărbații care doresc produse de calitate înaltă, pot găsi pantofi la comandă pe FilipCezar.com care sunt eleganți și confortabili. Acest brand din România oferă o colecție foarte frumoasă de pantofi business și pantofi de ceremonie, croiți la comandă din piele italiană, care arată impecabil. Pielea folosită la realizarea pantofilor este de calitate premium, de aceea produsele sunt remarcabile, sunt potrivite pentru nunți, botezuri, sau alte evenimente importante.

Pantofii Filip Cezar sunt realizați manual, sunt eleganți, plini de rafinament, au un aspect impresionant. Acest brand garantează calitatea creațiilor, folosește piele de cea mai bună calitate, în general piele italiană de vițel, pentru exterior, lac pentru talpă și piele de bovină pentru tălpic sau branț. Tocul este din piele dură sau din cauciuc de înaltă calitate. Aceste materiale pentru toc sunt astfel alese încât să fie rezistente, antiderapante și elegante.

Colecția include pantofi business, care sunt realizați la comandă și pot fi purtați în orice anotimp, indiferent de condițiile meteo. Aceștia sunt impermeabili, comozi, flexibili și ușor de purtat. Pantofii pentru oameni de afaceri, marca Filip Cezar, sunt o apariție de succes la birou. Ei nu reprezintă doar un accesoriu de modă, pot ajuta chiar în conturarea stilului, ținutei elegante, lucru important pentru un bărbat care este într-o etapă a vieții când își dorește să aibă succes în carieră.

Cu un costum elegant și încălțămintea adecvată, de înaltă calitate, poate impresiona pe oricine în doar câteva secunde. Când vine vorba despre afaceri, încălțămintea se alege cu atenție, pentru că imaginea creată în ansamblu contează foarte mult în ziua de azi.

Pantofii la comandă Filip Cezar pot fi în stil Monk, cu prinderea în curea dublă, din piele italiană de vițel, maro aprins. Acest accesoriu le oferă o notă specială și îi face ușor de încălțat și de purtat.

Pantofii Filip Cezar în stil Derby au un design impresionant, sunt în varianta negru, bleumarin (albastru închis) și maro roșcat. Există și pantofi de lux, realizați după standarde ridicate, care sunt din piele cu finisaj semilac și talpa din lac. Pentru cei care preferă stilul clasic, firma Filip Cezar oferă și pantofi business în acest stil, care sunt foarte eleganți. De la acest brand, bărbații pot comanda și pantofi business în stil Oxford, care sunt din piele italiană de vițel, de culoare maro roșcat.

Pantofii de ceremonie marca Filip Cezar arată senzațional. Au un calapod foarte bine realizat, de aceea au forma perfectă, sunt croiți din piele de cea mai bună calitate. Acești pantofi oferă confort, flexibilitate, eleganță, rezistență și un aspect foarte frumos. La astfel de pantofi se folosește pentru exterior piele de bovină nobilă, talpa este tot din piele și are aceeași culoare cu pielea premium de vițel care se utilizează la interior, pentru căptușeală.

Există pantofi de ceremonie clasici, pantofi de lux, pantofi de ceremonie care îmbină designul clasic cu un design unic, în tendințele modei. Cei care vor un stil modern, pot opta pentru pantofii Filip Cezar Black Pro care sunt fără șireturi și au o textură ușor reflectorizantă.

Pantofii Filip Cezar sunt de foarte bună calitate, sunt potriviți pentru orice sezon din an. Pot fi purtați în zilele însorite, dar și în zilele anotimpului rece. Astfel de pantofi se potrivesc oricărui bărbat, sunt realizați în stiluri și culori diferite, clasice, din care oricine poate alege modelul preferat.

În mod normal, fiecare om ar avea nevoie în garderoba sa de o pereche de pantofi clasici, care să fie de lux, pentru ocazie. Acești pantofi sunt ideali pentru bărbați pentru că sunt eleganți și confortabili, sunt rezistenți și durabili în timp, sunt o achiziție bună pentru mulți ani. Pot fi încălțămintea perfectă pentru orice ocazie sau eveniment, pentru nunți, botezuri, se asortează foarte bine la orice costum tip business sau costum de mire.

Toate tipurile de pantofi marca Filip Cezar sunt realizați manual, în România, de designeri și artizani pricepuți, care fac munca lor cu pasiune și dăruire, de aceea rezultatul este cel așteptat. Pantofii arată senzațional, completează perfect ținutele bărbătești atât la birou, cât și la ocazii importante. La acest brand poți găsi încălțămintea potrivită pentru fiecare gust, stil de îmbrăcăminte și tip de eveniment.

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.