Palmieri din plastic, într-o comună fără apă, canal și asfalt

Parc în comuna Cungrea

O comună din județul Olt, fără apă curentă, canalizare şi asfalt, deține şase parcuri, un teren sintetic de fotbal şi palmieri din plastic, potrivit digi24.ro.

Mai mult, cum primăria nu a avut bani de poduri, a betonat albia râului de la marginea comunei, pentru ca maşinile să poată trece prin apa puţin adâncă.

Toate aceste investiții ale autorităților locale au stârnit nemulțumirea localnicilor din comuna Cungrea.
Investițiile în cele șase parcuri realizate de fostul primar se ridică la 800.000 de lei.

Dar nici locurile de promenadă nu mai arată ca la început, pentru că între timp băncile s-au rupt şi peste tot cresc buruienile.

“Parcurile, dacă mă întrebați pe mine, nu trebuiau făcute parcuri în comuna Cungrea. Noi suntem într-un parc natural. Avem verdeață și oxigen așa de mult de putem să-l exportăm”, a declarat  Gheorghe Stancana, viceprimar comuna Cungrea, citat de digi24.ro.

Pe lângă cele patru parcuri, fostul edil ,împotriva căruia a fost depusă plângere penală, a achiziționat și patru palmieri din plastic, ca să înfrumuseţeze parcurile.

Între timp, doi au ajuns la o firmă, în contul unei datorii, și alți doi la un fost cămin de bătrâni.

 

Dacă vă opuneți unor astfel de practici, dați share acestui articol și alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Recomandările editorilor GreatNews: