Cele mai bune oferte la produse de grădinărit

Cele mai bune oferte la produse de grădinărit. Dacă aveți preocupări agrare la scară mică și doriți să vă îmbunătățiți ”arsenalul” în lupta cu natura, atunci eMag vă sare în ajutor cu o ofertă variată de produse foarte utile în grădină.

În acest articol vă prezentăm cele mai mari reduceri și cele mai avantajoase obiecte de pe piață. Grădinăritul poate fi o pasiune puțin costisitoare dacă sunteți inspirați în achiziții.

Cele mai bune oferte la produse de grădinărit. Mașini de tuns gazonul

Modelul Bosch Rotak 3200, cu o putere de 1000 W, și o rază de 32 de centimetri vine la pachet cu coasa electrică Bosch Art 23. Împreună, cele două ustensile care nu trebuie să lipsească din curtea unui grădinar costă doar 458 de lei. Le puteți cumpăra de AICI.

Pentru o rază mai mare de acțiune, mai precis de 42 de centimetri, vă recomandăm mașina de tuns gazonul pe benzină Green Field S420-C. Are un sac de 42 de litri și este foarte fezabilă. Beneficiază și de o reducere de 15 la sută, costând 977 de lei, și poate fi achiziționată de AICI.

Pentru cei care vor să investească o sumă mai mare de bani în mașina de tuns gazonul, atunci modelul Hitachi ML140EALA este opțiunea ideală. Are 3 cai putere, posibilitatea ajustării înălțimii de tăiere de la 30 până la 80 de milimetri și trei funcții? tăiere, colectare și mărunțire. Mânerul este detașabil. Costă 2.124 de lei și o găsiți AICI.

Cele mai bune oferte la produse de grădinărit. Coase electrice și motocoase

O coasă electrică fiabilă și ieftină este Einhell BG-ET, care are o putere de 260 W și o rază de acțiune de 20 e centimetri. Cu un design simplu, dar care oferă multă comoditate, această unealtă costă doar 95 de lei. O puteți cumpăra de AICI.

O motocoasă poate fi o investiție excelentă pentru un grădinar. Modelul Hitachi CG31EBSNA acționează pe o rază de peste 30 de centimetri și are un motor dotat cu tehnologia PureFire II. Dacă vă faceți griji pentru protejarea mediului, acest produs respectă toate normele mondiale cu privire la emisiile reduse de gaze. Costă 944 de lei și este disponibilă AICI.

Pentru cei care caută o foarfecă de tăiat gardurile vii, atunci modelul Ikra HTM 600 propune o rază de acțiune de 55 de centimetri, dar și un preț foarte bun: 242 de lei. O găsiți AICI.