Medic: „Cred că suntem unul dintre popoarele cel mai ușor de manipulat de pe glob. Am ajuns să îngrozim OMS”

paul ichim
Paul Ichim. Sursa: Pagina de Facebook Paul Ichim

Medicul Paul Ichim de la Spitalul Județean „Sfântul Apostol Andrei” din Galați are un mesaj dur pentru românii care nu s-au vaccinat.

„OMS a intrat deja in panica, vazand cerbicia dacilor liberi, de la vladica la opinca. Vladica-i ocupata cu totul altceva decat cu administratia, iar opinca face informarea gen Moromete, pe la birturi/crasma (un fel a spune). In sfarsit am o explicatie coerenta de ce mergem vai de capul nostru de cateva decenii. Reactia neamului nostru in pandemie, reprezinta exemplul cel mai bun. Chestia asta a aratat cat de lipsiti de educatie si de solidaritate suntem, „compensand” insa printr-o fudulie si incapatanare direct proportionale cu prostia manifesta, asa ca, tot aiurea da la finalul analizei”, a scris medicul pe rețeaua de socializare Facebook.

„Cred ca suntem unul dintre popoarele cel mai usor de manipulat de pe glob. Am ajuns sa ingrozim organizatia mondiala a sanatatii cu ce facem noi in tara pe subiectul asta, iar asta, o sa ne aduca in mod sigur o „dragoste si o stima netarmurita” din partea celorlalte tari, mai ales daca ne punem sa clocim o tulpina autohtona, cat sa schimbe echilibrul epidemiologic global. Apropos, unde-s aia de ne dadeau dupa nu stiu ce studii, drept un neam dotat intelectual? Probabil si ei au emigrat satui sa convietuiasca cu atatea ….genii”, a mai comentat el.

România a reușit să vaccineze până acum doar 42% din populație cu cel puțin o doză, cu mult sub media mondială. Astfel, la nivel global, 62% din populație a fost vaccinată cu cel puțin o doză. În valul Delta, România a ajuns la un moment dat să aibă cea mai mare rată a mortalității din lume.

Până luni, 7 februarie 2022, în România au murit de COVID 60.723 de persoane.

Vă recomandăm și:

Aici vă puteți abona la canalul nostru de YouTube.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.