Maria Grapini lovește din nou: „Cred ce văd, și e bine!”

Maria Grapini (Facebook)
Maria Grapini (Facebook)

O postare de pe Facebook a europarlamentarului Maria Grapini a devenit virală pe internet din cauza greșelilor gramaticale.

„Buna dimineata! M-am trezit in zgomotul ploii si a tunetelor! Deschid televizorul si aud cum ca,in Timis azi este canicula!!! Ce sa cred?! Cred ce vad,si e bine!S-a racorit ,aerul s-a improspatat,florile se bucura… Va doresc o Dumineca relaxanta!”, a scris Maria Grapini pe Facebook.

Maria Grapini a fost taxată de multe ori pentru greșelile de scriere de pe contul său de Facebook. Europarlamentarul s-a scuzat spunând că scrie de multe ori după activitatea din Parlamentul European și este foarte obosită.

„Stați liniștiți, că am fost olimpică la Limba Română. Problema mea este următoarea: eu scriu noaptea, în avion sau în mașină.

Cei care nu sunt convinși pot să facă oricând cu mine test de gramatică. Eu am fost un copil bun la învățătură de la clasa I până la facultate. (…) Eu niciodată n-am analizat gramatical un text pus pe Facebook. Facebook-ul a fost inventat pentru altceva, pentru o relaționare, dacă vreți. Problema mea este de ceea ce scriu acolo ca și conținut ”, a declarat Maria Grapini într-un interviu.

Clipboard01

 

Recomandările editorilor GreatNews:

Cod portocaliu de caniculă. Cum va fi vremea în această săptămână
Locuri de muncă în Marea Britanie. Se acceptă cupluri sau grupuri de prieteni
TOP 5 smartphone-uri sub 500 de lei

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.