Locuri de muncă în depozite. Comisioane zero, angajații câștigă peste 6.200 de lei

angajări în depozite locuri de muncă în depozite angajări depozite joburi în depozite locuri de muncă în depozite din străinătate angajări în depozite din străinătate
Foto: Axisadman via Wikimedia Commons

Un angajator din Anglia caută 20 de persoane care să lucreze în depozitele companiei. Nu se percepe niciun tip de comision, iar salariul lunar este de cel puțin 6.200 de lei.

Aflăm detalii despre plata la oră și modul în care sunt recompensate orele suplimentare, AICI.

Contractul este pe o perioadă nedeterminată, iar plecările spre Anglia sunt imediate. Angajaților li se oferă training (perioada de instruire este, de asemenea, plătită) și concediu plătit de 28 de zile pe an.

Cei aleși se vor ocupa cu:

– localizarea / identificarea și transportul produselor de la locul lor din depozit spre zonele de asamblare a comenzilor (picking);

– împachetarea comenzilor (packing);

– primirea și expedierea de bunuri (Goods In/Put);

Munca se desfășoară în schimburi (dimineață, după amiază sau noapte) – o medie de 37.5 – 40 ore/săptămână (5 zile lucrate).

Cei care vor să se înscrie pentru aceste locuri de muncă o pot face AICI.

Dacă sunteți interesați de articole despre locuri de muncă în România și în străinătate, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.