Liviu Pop a făcut sondaj pe Facebook despre suspendarea lui Iohannis. Rezultatul e surprinzător

liviu pop sonddaj iohannis

Liviu Pop, fostul ministru al Educației, iar în prezent senator PSD în Parlamentul României, a creat un sondaj pe Facebook prin care i-a invitat pe internauți și pe cei care îl urmăresc să spună dacă sunt de acord sau nu cu suspendarea președintelui Klaus Iohannis.

Rezultatul (după o zi de la lansare) a fost unul surprinzător, dat fiind că sondajul a venit din partea unui lider PSD: 91% dintre cei care au votat au spus că președintele nu trebuie suspendat.

În total, în 20 de ore s-au înregistrat 44.500 de voturi în cadrul sondajului.

„Credeți că domnul presedinte Klaus Werner Iohannis trebuie suspendat pentru că nu respectă decizia Curții Constituționale a României cu privire la revocarea doamnei Laura Codruța Kövesi? Pun această întrebare în calitate de cetățean al României (nu ca om politic). Mulțumesc pentru răspuns și, eventual, argumentarea lui!”, a scris pe Facebook fostul ministrul în momentul în care a lansat sondajul.

În replică, mulți utilizatori de Facebook i-au adresat la rândul lor întrebări lui Liviu Pop:

Credeti ca mai indrazneste cineva sa mai creada in PSD? Da/Nu. Cu argumente va rog!

Credeți că PSD ar trebui trecut la grup infracțional organizat sau la organizație teroristă? Vă mulțumesc pentru răspuns și vă rog să argumentați.

Credeti ca e NORMAL sa existe pensii de peste 30.000 lei pe luna in Romania? Credeti ca e normal sa moara copiii, tinerii, adultii si varstnicii din cauza dezastrului din serviciile de sanatate? Credeti ca sistemul nostru de invatamant e bun, cand vedem doar cateva varfuri si apoi restul, din care multi agramati si someri cu diplome? Credeti ca va meritati leafa, cand nimic concret nu se vede din urma voastra? Aaaaa, pardon, se vede CORUPTIA si cum ACOPERITI HOTII, prin modificarea Codului penal, pentru PENALI!

1.Credeți ca parlamentul trebuie sa aibă 300 parlamentari?
2.Credeți că trebuia consultat CSM în vederea modificării CP și CCP ?
3. Credeți că suntem reprezentați cu demnitate în Parlament?
4. Credeți ca demnitarii sunt în slujba poporului român și nu invers ?
5. Credeți că rezultatul sondajului dv va fi covârșitor Nu ?
Puteți argumenta răspunsurile!

sondaj liviu pop iohannis

Luni se ia o decizie în privința suspendării lui Klaus Iohannis

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat în această săptămână că suspendarea președintelui „devine o opțiune serioasă”.

„Am discutat cu Călin Popescu Tăriceanu și i-am zis că suspendarea președintelui trebuie să fie o opțiune serioasă, dacă nu respectă Constituția, poate mai trimite un consilier prezidențial să amenințe un judecător de la Curtea Constituțională, poate trimite un consilier să amenințe și un judecător de la Înalta Curte. Domnul Tăriceanu a spus că trebuie să analizăm foarte serios această opțiune și luni să luăm o decizie”, a spus Liviu Dragnea.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.