Lidl retrage două tipuri de produse de la vânzare

FOTO: DoulosBen/Wikimedia Commons
FOTO: DoulosBen/Wikimedia Commons

Lidl Romania recheamă două tipuri de sandvișuri de la Chef Select deoarece acestea conțin soia nedeclarată pe etichetă, iar persoanele alergice ar putea avea de suferit. Este vorba despre sandvișurile cu pui și crispy bacon și de cele cu salam de Sibiu și cașcaval.

Produsele sunt realizate de SC Tip Top Food Industry SRL.

Lidl a anunțat că recheamă produsele indiferent de termenul de valabilitate.

„Clienţii cu alergie la soia ar trebui să ţină cont neapărat de retragere”

„Din cauza posibilelor reacţii alergice la ingerare, clienţii cu alergie la soia ar trebui să ţină cont neapărat de retragere şi să nu consume în niciun caz produsele. Având în vedere posibilele reacții alergice în urma consumului, clienții alergici la soia trebuie să acorde o atenție absolută acestei rechemări”, a anunțat Lidl într-un comunicat de presă.

Pentru acele persoane care nu sunt alergice la soia, produsele sunt apte pentru consum, continuă comunicatul.

Produsele pot fi returnate în toate magazinele Lidl. Contravaloarea produselor va fi restituită, fără a fi necesară prezentarea bonului fiscal.

Această retragere vizează exclusiv produsele „Chef Select, Sandwich sortările Pui și bacon prăjit și Salam de Sibiu și cașcaval, 200g“. Alte produse vândute de Lidl România, inclusiv alte produse din gama Chef Select, nu sunt afectate de această rechemare.

Lidl Romania îşi cere scuze tuturor persoanelor afectate pentru inconvenientul produs.

Pentru mai multe informații puteți suna la numărul de telefon 0800.896.622 sau puteți contacta Lidl la adresa de e-mail info@lidl.ro.

lidl sandvișuri retrase
Sursa: Lidl

V-ar putea interesa și:

Joburi Lidl în 70 de localități. Vânzătorii ce câștigă peste 3.300 de lei în mână

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.