Șoferii au în această perioadă mai multe oferte de muncă în țări din Europa. Iată câteva dintre cele mai atractive oferte:

O firmă din Danemarca angajează șoferi care să cunoască limba engleză sau germană pentru conversație. Salariul este de 1500 de euro pe lună. Mai multe detalii găsiți AICI.

O altă firmă, dar din Bistrița, caută șofer cu experiență în transport cu camioane rigorifice pentru trasee prin Spania, Belgia, Germania, Olanda și Anglia. Se cer cunoștințe de limba spaniolă. Mai multe detalii găsiți AICI.

O companie din Cluj caută posesor permis categoriile C+E, atestat marfă, cartelă tahograf, experiență pe cap tractor, fără cazier judiciar. Mai multe detalii găsiți AICI.

Locuri de muncă pentru șoferi care știu limba engleza

O altă firmă caută șoferi vorbitori de limba engleză la nivel conversațional. Salariul net cumulat este de 1900 de euro. Se lucrează 3 luni cu 3 săptămâni. Firma asigură transportul la plecare din România cu avionul din București, Bacău sau Budapesta. Mai multe detalii aflați de la acest LINK.

O firmă care are contracte în Germania caută un șofer categoria C și E, care să cunoască limbile engleză și germană. Mai multe detalii puteți afla AICI.

O companie angajează șoferi pentru transport în toată Europa. Se oferă salariul atractiv. Mai multe detalii aflați de AICI.

Dacă acest articol vi s-a părut util și vreți să fiți la curent și cu alte oferte de pe piața muncii, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Alte oferte de locuri de muncă: