Locuri de muncă în centre de lux din cele mai frumoase orașe europene. Salariile ajung la 2.500 de lire

veneția
Veneția. Foto: Saffron Blaze via Wikimedia Commons

Românii interesați să lucreze în vânzări în străinătate au la dispoziție zeci de locuri de muncă scoase la concurs în această perioadă de companiile de recrutare. Experiența nu este obligatorie, iar salariile oferite sunt atractive.

Cosmetice. Compania de recrutare Passing Through Jobs caută 20 de persoane cu sau fără experiență în vânzări care să promoveze produsele cosmetice ale celor mai importante branduri de lux de pe piață.

Persoanele interesate își pot găsi locuri de muncă în orașe celebre precum Londra, Munchen, Amsterdam, Antwerpen, Berlin sau Viena.

Joburile sunt full time (5-6 zile pe săptămână), iar activitatea se desfășoară în centre comerciale de lux și în aeroporturi. Candidații selectați vor beneficia și de un training profesional.

Angajatorii oferă salarii cuprinse între 1.000 – 2.500 de lire sterline.

Mai multe informații despre aceste joburi puteți afla AICI.

Cosmetice. Compania de recrutare Golden Arrow Services caută 10 persoane care să lucreze în domeniul vânzărilor de cosmetice în cele mai mari centre comerciale și aeroporturi din Europa. Angajatorii comercializează cosmetice bazate pe minerale de la Marea Moartă, diamante și aur și își desfășoară activitatea în țări precum Anglia, Belgia, Olanda, Suedia, Germania, Italia.

Candidații trebuie să fie persoane dinamice cu sau fără experiență (se oferă training gratuit), care au abilități de negociere și care cunosc cel puțin o limbă străină de circulație internațională (limba engleză reprezintă un avantaj).

Joburile sunt full time (5-6 zile pe săptămână), iar salariul este de 1.500 de euro pe lună, la care se adaugă comisioane în funcție de vânzări.

Mai multe informații despre acest job găsiți AICI.

Cosmetice, plăci și ondulatoare pentru păr. Compania de recrutare Passing Through Jobs caută 7 persoane care să lucreze în noile magazine ce se deschid în câteva dintre cele mai frumoase zone ale Italiei.

Candidatul ideal este pasionat de vânzări și capabil să lucreze într-o echipă de profesioniști. Joburile sunt full time (5-6 zile pe săptămână) și cer prezență elegantă. Experiența nu este obligatorie.

Angajații vor promova produse cosmetice și o gamă de lux de plăci și ondulatoare pentru păr, în magazine de lux din orașe precum Roma, Milano, Brescia, Porto Rotondo, Veneția sau Florența.

Mai multe informații despre aceste locuri de muncă puteți afla de AICI.

Dacă acest articol vi s-a părut util și vreți să fiți la curent și cu alte oferte de pe piața muncii, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Alte oferte de locuri de muncă:

Locuri de muncă în Anglia și Belgia în domeniul îngrijirii bătrânilor. Salarii de până la 1.700 de lire
Locuri de muncă în străinătate pentru muncitori necalificați
Locuri de muncă în străinătate. Cazarea și masa, asigurate
Locuri de muncă în străinătate pentru inginerii români
Locuri de muncă în Marea Britanie. Se caută oameni pentru bucătărie, șoferi sau asistente
Locuri de muncă în străinătate. Se caută bucătari, ospătari, măcelari, îngrijitori