Locuri de muncă în Anglia și Belgia în domeniul îngrijirii bătrânilor. Salarii de până la 1.700 de lire

infirmiera
Foto: nursingprograms.com

Românii care își doresc să muncească în Marea Britanie au la dispoziție în această perioadă zeci de locuri de muncă scoase la concurs de companiile de recrutare. Acestea caută persoane care să îngrijească bătrâni sau persoane cu dizabilități, în clinici sau la domiciliu.

Marea Britanie. O companie de recrutare caută 50 de persoane – infirmieri și asistente medicale – care să îngrijească bătrâni sau persoane cu dizabilități în azile private din Anglia. Programul se adresează atât persoanelor fără experiență, dar interesate să intre în industria asistenței medicale, cât și persoanelor cu experiență în acest domeniu și care își doresc o carieră în domeniu.

Candidații trebuie să aibă o atitudine pozitivă, înțelegătoare, responsabilă. Pe o scară de la 1 la 10, candidații trebuie să cunoască limba engleză de cel puțin nota 6.

Înainte de a începe munca, persoanele selectate vor participa la un stadiu de pregătire profesională în Marea Britanie.

Câștigul minim pe care poate să îl primească un angajat în baza contractului comercial este de 7.02 GBP / oră brut. Câștigul lunar aproximativ este de 972 – 1.728 lire sterline.

Mai multe informații despre aceste locuri de muncă puteți găsi AICI.

Belgia. O companie româno-belgiană angajează 50 de persoane care să îngrijească bătrâni în regim privat, în Belgia.

Responsabilitatea principală constă în îngrijirea persoanelor în vârstă la domiciliul acestora. Alte sarcini domestice pot fi îndeplinite în urma unei înțelegeri reciproce între gazdă și persoana selectată.

Potrivit angajatorului, se oferă condiții foarte bune de muncă, asigurări sociale, contract de muncă, concedii și zile libere. Cheltuielile de cazare, mâncare și transport sunt asigurate. Salariul este de 1.000 de euro.

Mai multe informații despre aceste locuri de muncă puteți găsi AICI.

Marea Britanie. O agenție internațională de recrutare cu sediul central în Marea Britanie caută 40 de persoane care să lucreze ca îngrijitori în Marea Britanie.

Candidații trebuie să fie persoane sociale, dinamice, comunicative, orientate spre îngrijirea persoanelor vârstnice sau a persoanelor cu handicap. De asemenea, trebuie să cunoască limba engleză la nivel conversațional.

Munca se desfășoară în cadrul centrelor de îngrijire a persoanelor în vârstă sau cu dizabilități din Marea Britanie.

Angajații trebuie să ajute persoanele să ia masa, să se schimbe, să se deplaseze, să se spele și să curețe camarele acestora.

Salariul brut este între £6.5 și £7.5 lire /oră, în funcție de experiența anterioară. Salariul net / lună pornește de la aproximativ £1.000 de lire sterline / lună și poate ajunge la £1350 de lire sterline / lună. Contractul de muncă este full-time, de 36 – 40 de ore pe săptămână, cu posibilitate de lucru suplimentar pentru cei care doresc acest lucru.

Mai multe informații despre aceste locuri de muncă puteți găsi AICI.

Marea Britanie. Agenția de recrutare Fronterra Recruitment din Marea Britanie caută 15 persoane care să ofere îngrijire la domiciliu pentru bătrâni sau persoane cu dizabilități din Marea Britanie.

Candidații trebuie să cunoască limba engleză la nivel conversațional, să aibă minimum 20 de ani și să aibă permis de conducere. Experiența în domeniu nu este obligatorie.

Jobul presupune oferirea de îngrijire la domiciliu prin deplasarea cu mașina oferită de către companie (benzina este decontată), administrarea tratamentelor pe cale orală, realizarea igienei personale a clienților (spălarea lor, schimbarea hainelor, însoțirea la toaletă), hrănirea persoanelor și activități de curățenie.

Salariul brut este de £8,50 pe oră, iar salariul net pe lună pornește de la 1.200 lire pe lună. Contractul este pentru 40 ore pe săptămână cu posibilitate de lucru suplimentar până la 60 ore pe săptămână. Se oferă 28 zile pe an concediu plătit, asigurări sociale și medicale.

Mai multe informații despre aceste locuri de muncă puteți găsi AICI.

Marea Britanie. Compania Eurolife Consulting caută 50 de oameni care să lucreze ca infirmieri și ca îngrijitori de bătrâni în clinici private din Marea Britanie.

Candidați pot fi calificați în domeniul medical sau necalificați, iar cei selectați vor lucra în clinici de geriatrie, de psihiatrie, de recuperare postoperatorie și de reabilitare, în azile de bătrâni, în clinici pentru îngrijiri paliative în zona sudică a Marii Britanii: Devon, Bath, Glasgow, etc.

Candidații trebuie să cunoască limba engleză la un nivel mediu-conversațional, nu trebuie să aibă antecedente penale și să fie persoane sociabile, răbdătoare și amabile.

Candidații selectați vor avea grijă de bătrâni sau de persoane cu dizabilități din clinici private și din azile de specialitate.

Salarizarea minimă este de 6,50 lire sterline brut / oră și poate ajunge până la 6,90 – 8,20 lire sterline brut / oră, în funcție de calificare. Contractul de muncă e minimum 12 luni și se poate prelungi dupa efectuarea celor 12 luni. Orele suplimentare sunt plătite, se oferă asigurare medicală și socială, iar concediul anual este de 28 de zile.

Mai multe informații despre aceste locuri de muncă puteți găsi AICI.

Dacă acest articol vi s-a părut util și vreți să fiți la curent și cu alte oferte de pe piața muncii, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Alte oferte de locuri de muncă:

Locuri de muncă în străinătate pentru muncitori necalificați
Locuri de muncă în străinătate. Cazarea și masa, asigurate
Locuri de muncă în străinătate pentru inginerii români
Locuri de muncă în Marea Britanie. Se caută oameni pentru bucătărie, șoferi sau asistente
Locuri de muncă în străinătate. Se caută bucătari, ospătari, măcelari, îngrijitori