Locuri de muncă part-time. Program scurt, salariu atractiv

În acest articol, vă prezentăm cele mai bune oferte de locuri de muncă part-time din această perioadă. Printre angajatori se numără eMAG, Profi sau Oriflame.

În București, se caută un supraveghetor part time. Candidatul ales se va ocupa, timp de 2 zile pe săptămână, de un copil preșcolar. Copilul este atras de lectură, plimbări, limbi străine. Salariul oferit este de 1000 de lei. Toate detaliile, AICI.

O renumită companie de cosmetice caută persoane pentru a vinde produse, comisionul fiind unul foarte atractiv. Astfel, cei care realizează vânzări de peste 600 de lei primesc un comision de 40%.

Găsești toate detaliile despre această oportunitate de colaborare AICI.

Un magazin de modă caută angajați part time și full time pentru aprovizionare magazinul, prezentarea mărfii, încasări și consiliere clienți. Angajatul are nevoie de studii medii, capacitatea de a lucra în echipă și abilități de comunicare.

Toate detaliile pot fi consultate AICI.

eMAG, cel mai mare magazin online din România, angajează casieră part time pentru magazinele din Constanța și Brașov. De asemenea, compania caut un operator call center în București.

Toate detaliile despre aceste locuri de muncă sunt AICI.

Și rețeaua de magazine Profi a scos la concurs un job part time. Mai multe detalii, AICI. Cei care caută să se angajeze într-un magazin al acestui lanț alimentar pot consulta toată oferta de joburi a Profi, AICI.

Vorbitorii de limbă germană pot candida pentru un job part time în București. Candidații trebuie să fie persuasivi și capabili să întrețină o bună relație cu clienții. Mai multe detalii, AICI.

O mulțime de alte joburi part time pot fi găsite AICI.

Dacă acest articol vi s-a părut util și vreți să fiți la curent și cu alte oferte de pe piața muncii, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Alte oferte de locuri de muncă:

Locuri de muncă în străinătate pentru muncitori necalificați
Se angajează șoferi în cele mai bogate țări din Europa. Oferte de muncă din Norvegia, Danemarca și Suedia
Locuri de muncă în străinătate. Cazarea și masa, asigurate
Locuri de muncă în străinătate pentru inginerii români
Locuri de muncă în Marea Britanie. Se caută oameni pentru bucătărie, șoferi sau asistente
Locuri de muncă în străinătate. Se caută bucătari, ospătari, măcelari, îngrijitori

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.