Locuri de muncă în Germania. O firmă oferă și alocație pentru copiii angajatului

Cei care sunt interesați de un loc de muncă în Germania au la dispoziție câteva oferte destul de atractive. Iată câteva dintre cele mai interesante:

BITCable GMBh caută electricieni. Aceștia se vor ocupa de realizarea lucrărilor de instalare, punere în funcțiune, întreținere și service a Sistemelor Electrice de Joasă Tensiune, Securitate, Audio-Video, IT&C. De asemenea, printre altele, trebuie să se ocupe de cablarea, instalarea, conectarea, punerea în funcţiune şi programarea pentru: detecţie incendiu, alarmare efracţie, control acces, sisteme integrate de securitate, supraveghere video, interfonie şi videointerfonie, conform proiectului tehnic. Mai multe detalii despre acest loc de muncă găsiți AICI.

O altă companie din Germania angajează Senior Android Developer. Se cere o experiență de minim 3 ani și cunoștințe de limba engleză. Candidatul trebuie să aibă absolvită o facultate de profil, matematică sau fizică. Mai multe detalii aflați AICI.

Se caută și sudor cu experință în sudare WIG. Timpul de muncă este de 8 ore. Salariul net este 1500 de euro. Contractul este legal în Germania și se oferă inclusiv concediu de 24 de zile pe an. Se acordă și asigurare medicală, precum și o alocație de 184 de euro lunar pentru cei care au copii la școală sau studenți. Mai multe detalii găsiți AICI.

O compania germană caută mecanic de proces. Se cere specializare cu diplomă în mecanică de proces în tehnica maselor plastice și maselor de cauciuc sau o specializare similară. Experiența în domeniul maselor plastice și a maselor de injecție. Disponibilitate de muncă în 4 schimburi. Mai multe detalii aflați AICI.

 Se caută asistenți pentru clinici medicale din Germania. Se cere cunoașterea limbii germane, nivel B2, dovedit prin certificat sau un inferior, dar cu disponibilitate de învățare. Anagajatorul spune că va suporta 50% din consturile pentru cursul de limba germană. Se oferă asistență în găsirea unei locuințe, anagajatorul oferindu-se să ofere consiliere pentru toate formalitățile în Germania. Mai multe detalii găsiți AICI.

Dacă acest articol vi s-a părut util și vreți să fiți la curent și cu alte oferte de pe piața muncii, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Alte oferte de locuri de muncă: