Gabriela Firea și soțul ei au din nou COVID. Cei doi sunt vaccinați cu 3 doze

Gabriela Firea și Florentin Pandele. Foto: Captură Youtube

Fostul primar al Bucureștiului, în prezent ministrul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse, a anunțat că are din nou COVID. Și soțul său, Florentin Pandele, primarul orașului Voluntari, s-a infectat din nou.

Gabriela Firea și soțul său au mai avut COVID și în luna octombrie 2021, la vârful valului Delta.

„Avem Covid de câteva zile, din nou. De data aceasta, de la copii. E peste tot, oricum. Se răspândește ca focul. Ei sunt, deja, negativi, dar, între timp, ne-am pozitivat noi. Au trecut deja câteva zile de boală, suntem binisor, ceva simptome în plus la omicron, fata de delta de acum 3 luni. Trec repede si zilele de izolare care au mai rămas…de săptămâna viitoare, din nou, cu energie, plecăm spre activități”, a scris Gabriela Firea pe Facebook.

Anul trecut, pe 20 octombrie, fostul primar al Bucureștiului a anunțat că are COVID, deși se vaccinase recent și cu a treia doză de vaccin. Însă forma făcută a fost una ușoară.

„Absentez motivat de la dezbaterea și votul de azi din Parlament asupra programului guvernamental și listei miniștrilor premierului desemnat Dacian Cioloș. Deși chiar azi împlinesc trei săptămâni de la cea de-a 3-a doză de vaccin, în urma unui test am aflat că sunt pozitivă. Forma este una ușoară și așa sper să rămână. Toți din casă suntem vaccinați cu 3 doze: soțul, mama, apropiații dar acum suntem pozitivi. Știam că vaccinul nu ne protejează de o posibilă contaminare dar ne-am dorit să imunizăm organismul pentru a se apăra mai eficient de boală. Ceea ce se întâmplă deja”, a scris Firea pe Facebook la acea dată.

Firea și-a publicat și certificatul digital european pe Facebook, din care rezulta că a făcut doza 3 în data de 29 septembrie. Fostul primar s-a vaccinat cu Pfizer.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.