Black Friday 2018 la eMAG. Lista produselor din ofertă

CEO eMAG, Iulian Stanciu
CEO eMAG, Iulian Stanciuv

Black Friday 2018 va fi organizat de cel mai mare magazin online din România, eMAG.ro, pe 16 noiembrie. În ofertă sunt anunțate 3 milioane de produse din categorii precum televizoare, telefoane mobile, laptopuri, electrocasnice, parfumuri, jocuri și jucării, produse din categoria fashion, dar și auto, mobilă și home and deco și bricolaj. eMAG a pregătit reduceri de 220 de milioane de lei.

„Black Friday este pentru toată lumea, găsești produse sau servicii utile la cel mai mic preț din an. Iar Black Friday este o zi, pe 16 noiembrie, pregătiți-vă!”, a declarat Iulian Stanciu, CEO eMAG.

În urmă cu un an, creșterea comenzilor de Black Friday a depășit așteptările și a confirmat succesul evenimentului de o zi, în care 85% dintre produse au avut cel mai mic preț din tot anul. Anul acesta, eMAG se așteaptă ca valoarea totală a comenzilor să se ridice la 400 de milioane de lei.

Comenzile vor fi livrate până pe data de 28 noiembrie. Clienții eMAG pot alege să fie expediate prin curier sau vor putea fi ridicate din orice showroom eMAG, de la cele peste 600 de puncte de livrare deschise în parteneriat cu Poșta Română sau din unul dintre cele 40 de puncte de colectare Easy Box eMAG.

Logistica Black Friday din acest an este susținută și de noul depozit destinat produselor voluminoase, construit într-un timp record, de doar 11 luni. Cu o suprafață de 126.000 de metri pătrați (cât 20 de terenuri de fotbal) și o capacitate de 2 milioane de produse voluminoase mari și medii, noul spațiu este cel mai mare depozit din Sud-Estul Europei. Depozitul a fost construit de către compania românească Bau Construct.

Cardul de cumpărături eMAG și Raiffeisen Bank beneficiază de 60 de rate fără dobândă. De asemenea, produsele de Black Friday vor putea fi plătite și cu ajutorul celorlalte carduri de credit emise de băncile și instituțiile financiare partenere, cu beneficii de la 12 până la 24 de rate fără dobândă.

În acest an, în oferta eMAG vor fi incluse:

Produse speciale din ofertă

  • Monede de aur de 22K si lingouri de aur de 24K
  • Mașini și motociclete: Honda, Aprilia, Mini, Skoda, Suzuki, BMW, Kawasaki, Piaggio, Ssang Yong, Triumph, Volvo, Ford
  • Ceasuri și bijuterii de lux: Cellini, Diamanti, Galt, Teilor
  • Bilete la evenimente sportive: Formula 1 (Austria, Italia, Ungaria), Finala Champions League Madrid 2019
  • Bilete la evenimente: Concert Metallica, Concert Andre Rieu, Concert Maroon 5, Electric Castle
  • Pachete turistice: 19.000 de nopți de cazare – vacanțe de vară, vacanțe de iarnă, croaziere și vacanțe exotice
  • Parcuri de distracții: Disneyland, Europa Park, PortAventura
  • Abonamente telefonie: Vodafone the Smart Black, the Super Black
  • Servicii medicale: Abonamente medicale și abonamente stomatologice, Regina Maria, Medicover, Just Smile
  • Experiențe inedite: Castele și conace, Escape rooms, Catamarane

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.