Telenovela mărcii Arsenie Boca continuă: Nu sunt ortodox, sunt neoprotestant

Daniel Gheorghe, deținătorul mărcii Arsenie Boca FOTO: Adevarul.ro
Daniel Gheorghe, deținătorul mărcii Arsenie Boca FOTO: Adevarul.ro

Deținătorul mărcii Arsenie Boca ar fi vrut să-i propună latifundiarului Gigi Becali, cunoscut pentru excentricitățile sale religioase, să cumpere drepturile în România.

Într-o emisiune la Antena 3, Becali a spus că „nu are ce vinde” pentru că „e o marcă notorie care aparține Patriarhiei Române”. „Eu l-am sfătuit să facă un demers să anuleze această marcă înregistrată făcută cu rea-credință. Așa ar fi bine”, a declarat Gigi Becali.

Deținătorul mărcii Arsenie Boca, Daniel Gheorghe, a intrat în direct la emisiunea de la Antena 3, iar când Gigi Becali l-a întrebat dacă e protestant, acesta a spus că este „neoprotestant”.

Imediat a intervenit și avocatul Daniel Ionașcu, un obișnuit al emisiunii „Acces Direct”, care l-a mustrat pe Daniel Gheorghe.

„Sunteți neoprotestant și vine Gigi Becali, ortodoxul autentic, vă întreabă treaba asta și se revoltă că i-ați atins credința și tot dumneavoastră sunteți supărat, în minoritate, pe noi, că ne-ați atins pe Arsenie Boca? Dar noi ne-am legat de credința dumneavoastră vreodată?”, a reacționat avocatul Daniel Ionașcu.

Deținătorul mărcii Arsenie Boca a făcut o plângere împotriva polițiștilor

După o vizită pe care a făcut-o la Mănăstirea Prislop, locul în care este înmormântat Arsenie Boca, Daniel Gheorghe a decis să formuleze o plângere penală împotriva agenților de poliție din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara.

Acesta reclamă faptul că polițiștii care au fost chemați prin numărul de ugențe 112 să constate faptul că se vând articole religioase cu Arsenie Boca fără acordul său nu și-ar fi făcut datoria.

„Surprinderea mea a fost și mai mare atunci când patrula de polițiști prezentă la fața locului, în calitate de organ de constatare și aplicare cu rigurozitate a legii, cu știință sau nu a încălcat normele CPP în nenumărate rânduri.

Fără a intra în detalii legislative cu privire la prioritatea aplicării principiului de drept eram îndrituit în calitate de parte vătămată ca măcar prevederile CPP să fie cunoscute, respectate și aplicate.

Toate abuzurile pe care organul constatator le-a săvârșit dovedesc lipsa gravă de pregătire profesională, aducând un imens prejudiciu de imagine IPJ Hunedoara”, se arată în plângerea penală formulată de arădeanul Daniel Gheorghe, potrivit Aradon.ro.

Săptămâna trecută, deținătorul mărcii Arsenie Boca a fost amendat de polițiști pentru că ar fi sunat nejustificat la 112.