Chirurg acuzat de 7 colegi că vine băut la spital. „Tratează pacienţi sub influenţa băuturilor alcoolice”

Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu
Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu. Foto: Facebook

Un chirurg cu funcție de conducere în cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă din Sibiu este acuzat de colegii săi că vine băut la serviciu, relatează agerpres.ro.

Urmărește GreatNews și pe Instagram ca să fii la curent cu tot ce se întâmplă în România.

Iulian Făgeţan conduce Compartimentul Clinic de Chirurgie Orală şi Maxilo-Facială din spital și este acuzat că „tratează pacienţi sub influenţa băuturilor alcoolice”.

7 medici îl reclamă pe chirurg și au adresat o sesizare scrisă conducerii spitalului în data de 23 mai. „Începând cu luna ianuarie dr. Făgeţan Iulian se prezintă şi tratează pacienţi sub influenţa băuturilor alcoolice. Suntem un grup de medici primari, specialişti şi rezidenţi intrigaţi şi revoltaţi de situaţia la care ne supunem cu toţii în cadrul acestui spital”, se arată în sesizare.

Managerul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU), medicul Daniel Chelcea, a declarat pentru sursa citată că va declanşa o cercetare administrativă prin Comisia de Etică. Contactat de agerpres.ro, chirurgul reclamat a refuzat să comenteze acuzațiile.

Ne găsești și pe Threads.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.