Abuz al polițiștilor. O femeie a fost bruscată pentru că nu s-a legitimat

Femeie bruscată de polițiști

O femeie care a refuzat să se identifice în fața polițiștilor a fost bruscată de aceștia în timp ce o încătușau, iar potrivit martorului care a filmat întreaga întâmplare, mâna femeii a fost ruptă.

Mai mulți polițiști, aflați într-o acțiune de prevenire a accidentelor rutiere, ce consta în aplicarea de amenzi celor care traversau prin locuri interzise șoseaua Colentina din București, au reținut o femeie care nu a vrut să se identifice.

Potrivit martorului care a filmat incidentul, femeia nu făcea gălăgie, dar polițiștii au hotărât să o încătușeze, moment în care doamna s-a opus.

“În timpul acțiunii de reținere, doamna a încasat câteva coate în coloană, mâinele i-au fost întoarse la spate, până când una din membre a cedat și s-a rupt, reiese din țipetele de durere”, a povestit pe Facebook martorul care a înregistrat întâmplarea.

La finalul comentariului care însoțește filmulețul, martorul se întreabă de ce agenții Poliției Române nu procedează la fel cu parcagii, hoții sau vânzătorii ilegali de țigări sau chiar cu un politician corupt ori marii evazioniști.

Dacă vă opuneți unor astfel de practici, dați share acestui articol și alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Recomandările editorilor GreatNews: