A început Black Friday la eMAG. Care sunt cele mai mari reduceri

La eMAG sunt disponibile 3 milioane de produse, care vor beneficia de reduceri totale în valoare de 220 de milioane de lei.

Reducerile de Black Friday de la eMAG le găsiți LA ACEST LINK

În acest an, în oferta eMAG sunt incluse:

Din catalogul eMAG de reduceri Black Friday:

Detalii găsiți LA ACEST LINK

Detalii găsiți LA ACEST LINK 

Detalii găsiți LA ACEST LINK 

Detalii găsiți LA ACEST LINK Detalii găsiți LA ACEST LINK 

Detalii găsiți LA ACEST LINK 

Detalii găsiți LA ACEST LINK  Detalii găsiți LA ACEST LINK  Detalii găsiți LA ACEST LINK  Detalii găsiți LA ACEST LINK  Detalii găsiți LA ACEST LINK  Detalii găsiți LA ACEST LINK  Detalii găsiți LA ACEST LINK  Detalii găsiți LA ACEST LINK  Detalii găsiți LA ACEST LINK  Detalii găsiți LA ACEST LINK

Din ofertă nu vor lipsi produse din categorii consacrate precum: televizoare, telefoane mobile, laptopuri, electrocasnice, parfumuri, jocuri și jucării, produse din categoria fashion, dar și auto, mobilă și home&deco și bricolaj. eMAG dezvăluie 10 produse care vor beneficia de un preț excepțional:

eMAG Black Friday 2018. Oferte speciale

Oferta de Black Friday de la eMAG cuprinde și o gamă variată de produse speciale, precum: monede de aur de 22K și lingouri de aur de 24K, 19.000 de nopți de cazare, mașini și motociclete, bilete la evenimente sportive și concerte sau abonamente la servicii medicale.

Prin intermediul cardului de cumpărături eMAG-Raiffeisen Bank clienții beneficiază de 60 de rate fără dobândă. De asemenea, produsele de Black Friday vor putea fi plătite și cu ajutorul celorlalte carduri de credit emise de băncile și instituțiile financiare partenere, cu beneficii de la 12 până la 24 de rate fără dobândă.

eMAG Black Friday 2018. Ce vânzări se așteaptă

„Black Friday este pentru toată lumea, găsești produse sau servicii utile la cel mai mic preț din an. Iar Black Friday este o zi, pe 16 noiembrie, pregătiți-vă!”, a declarat Iulian Stanciu, CEO eMAG.

În urmă cu un an, creșterea comenzilor de Black Friday a depășit așteptările și a confirmat succesul evenimentului de o zi, în care 85% dintre produse au avut cel mai mic preț din tot anul. Anul acesta, eMAG se așteaptă ca valoarea totală a comenzilor să se ridice la 400 de milioane de lei.

Comenzile vor fi livrate până pe data de 28 noiembrie. Clienții eMAG pot alege să fie expediate prin curier sau vor putea fi ridicate din orice showroom eMAG, de la cele peste 600 de puncte de livrare deschise în parteneriat cu Poșta Română sau din unul dintre cele 40 de puncte de colectare Easy Box eMAG.

 

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.