2 australieni care voiau să meargă la Budapesta au ajuns la București

australieni
Foto: Captură TikTok

Doi australieni care voiau să își petreacă vacanța în Budapesta, Ungaria, au rezervat greșit zborul și au ajuns în București, relatează publicația „The New York Post”.

Ben Kennedy a vrut să își surprindă prietena, pe Sophie Alice, cu o excursie în Budapesta, dar din greșeală a cumpărat bilete de avion pentru București. Cei 2 au realizat greșeala abia la îmbarcarea în avion. Ei și-au povestit peripețiile în mai multe clipuri publicate pe TikTok.

Ben și Alice sunt prieteni buni și nu se mai văzuseră de mai mult timp.

„Cel mai bun prieten al meu locuiește în mod normal în Australia, dar acum e plecat în Noua Zeelandă. Așa că a venit pe nepregătite și m-a surprins. Apoi a spus că a rezervat o excursie și că mergem undeva în Europa de Est”, a povestit Alice.

Cei 2 australieni au relatat că s-au simțit foarte bine în România, chiar dacă inițial nu își propuseseră să ajungă aici. Au vizitat mai multe destinații turistice, inclusiv Castelul Bran și Casa Poporului din București.

@sophealice Replying to @doomhammer26 we love romania! We should have planned this video better though 😂 not the seamless transition we hoped for 😂 #romania #fyp #travel #eurotrips #fypシ #viral #traveltiktok #brancastle #brasov #bucharest #bestfriends #hamptons ♬ Magic In The Hamptons – Social House

„Sincer, București este mai frumos decât Budapesta”, a comentat pe TikTok Frequent Flyer, unul dintre urmăritorii lui Alice.

„România este cel mai subestimat loc din lume. Ai atâtea lucruri de făcut acolo”, a comentat altcineva.

@sophealice They sound similar right 😂 #budapest #bucharest #romania #ryanair #airport #travel #bestfriends #viral #fyp #fypシ #surprisingyourbff ♬ original sound – Cosmic Sporting Dogs

În august anul trecut, un cuplu de italieni a avut o experiență similară. Cei 2 voiau să ajungă la Cracovia, în Polonia, dar agenta de turism care le-a vândut biletele de avion a făcut o confuzie și le-a dat bilete spre Craiova.

Când au coborât din avion au avut un șoc, însă până la urmă și-au petrecut vacanța în România și au spus că s-au simțit foarte bine aici.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.