WhatsApp te va lăsa să ștergi mesaje pe care le-ai trimis deja

FOTO: Heiko/Pixabay.com
FOTO: Heiko/Pixabay.com

Cei care au trimis pe WhatsApp un mesaj pe care îl regretă pot repara acest lucru, pentru că vor putea să-l șteargă fără ca destinatarul să știe.

Însă există o limitare. Mesajul poate fi șters într-un interval de până la maxim 7 minute după expediere. Noua funcție va apărea în următoarea perioadă în aplicația WhatsApp

Utilizatorii WhatsApp vor avea la dispoziție mai multe opțiuni în aplicație. „Anunțăm lansarea opțiunii care vă permite să distribuiți locația în timp real. Fie că vă întâlniți cu prieteni sau doriți să îi informați pe cei dragi că sunteți în siguranță, opțiunea Locație în timp real reprezintă o modalitate simplă și sigură de a le spune celor din jur unde vă aflați.

Această opțiune, care este criptată integral, vă oferă posibilitatea de a controla cu cine veți distribui această informație și pentru ce perioadă de timp. Puteți opta pentru a întrerupe această distribuire în orice moment sau puteți lăsa ca opțiunea selectată de timp să fie finalizată”, transmit reprezentanții WhatsApp, pe blogul oficial.

Opțiunea o găsiți la secțiunea „Locație”. Fiecare persoană din conversație va putea vedea locația în timp real afișată pe hartă. Schimbarea va fi disponibilă, în următoarele săptămâni, atât pentru telefoanele cu Android, cât și pentru gadgeturile Apple.

De asemenea, mesajele pe care le trimiteți din greșeală sau cele pe care le regretați ar putea fi șterse în aplicația WhatsApp.

În urmă cu două săptămâni, reprezentanții Facebook, companie care deține WhatsApp, au mai anunțat că lansează o versiune a aplicației pentru companii. Nu au detaliat facilităţile viitoarei aplicaţii, limitându-se la a spune că marile companii vor putea trimite utilizatorilor via WhatsApp informaţii precum cele legate de zboruri sau confirmări de livrare.

COO-ul WhatsApp, Matt Idema, a declarat pentru The Wall Street Journal că încă nu a fost pus la punct planul de monetizare, însă că, cu siguranţă, viitoarea versiune de business va fi disponibilă contra cost pentru marile companii.

https://greatnews.ro/7-trucuri-pe-whatsapp-putin-stiute-dar-foarte-utile/

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.