WhatsApp lansează o nouă funcție, una dintre cele mai așteptate de până acum

whatsapp
Foto: LoboStudioHamburg / pixabay.com

WhatsApp le va permite utilizatorilor să își editeze mesajele. Aceasta este una dintre cele mai așteptate noi funcții ale aplicației de mesagerie, anunță Reuters.

„Fie că ai făcut o greșeală sau pur și simplu te-ai răzgândit, de acum vei putea să îți editezi mesajele trimise pe WhatsApp”, au transmis reprezentanții WhatsApp pe blogul companiei ce face parte din platformele Meta.

Noua funcție va fi disponibilă la nivel global în săptămânile următoare. Utilizatorii vor putea să își modifice mesajele transmise într-un interval de maximum 15 minute de când au apăsat butonul „send” („trimite”).

Funcția poate fi accesată apăsând lung pe mesajul trimis și alegând „edit” din meniul care apare. Mesajul modificat va purta eticheta „edited” („editat”), însă nu va arăta istoricul editării.

Aplicații de mesagerie precum Telegram și Signal le permit deja utilizatorilor să își editeze mesajele.

Foto: LoboStudioHamburg / pixabay.com

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.