Vremea de Crăciun. Cât de gros vine îmbrăcat Moș Crăciun

Vremea de Crăciun
Vremea de Crăciun

Prognoza Administrației Naționale de Meteorologie (ANM) care se referă la vremea de Crăciun anunță temperaturi în creștere în majoritatea regiunilor țării. De asemenea, mai trebuie menționat că în ultimele zile ale anului, inclusiv de Revelion, în majoritatea zonelor țării e posibil să apară ploaia.

Vremea de Crăciun în Transilvania. În această săptămână va fi rece. Însă de sărbători vremea se va încălzi ușor. Temperaturile medii vor fi între 2 și 6 în timpul zilei, iar noaptea va fi mai rece. În ultimele zile sunt așteptate și ninsori.

Vremea în Maramureș. Între 25 și 29 decembrie vor fi medii cuprinse între 3 și 7 grade Celsius ziua și între -3 și 0 grade noaptea. E posibil să ningă înainte de sărbători, între 20 și 23 decembrie. De asemenea, în ultimele zile ale anului există probabilitatea de precipitații mixte.

Vremea de Crăciun în Banat. Între 25 și 29 decembrie se anunță o creștere a temperaturilor. Se vor înregistra medii între 4 și 9 grade Celsius în timpul zilei și de la -2 la 2 grade noaptea. Temperaturile ar putea scădea în ultimele patru zile ale anului.

Vremea de Crăciun. Va fi mai cald de sărbători

Vremea de Crăciun în Moldova. După 25 decembrie vor fi temperaturii medii cuprinse între 2 și 8 grade Celsius. Sunt slabe șanse să ningă, cu excepția zilelor de 22 și 23 decembrie, înainte de sărbători. Spre sfârșitul anului ar putea apărea precipitații mixte.

Vremea în Dobrogea. Săptămâna aceasta, înainte de sărbători va fi rece. De pe 25 decembrie vor crește temperaturile, iar maximele vor fi cuprinse între 4 și 8 grade Celsius, iar minimele între -2 și 2 grade. Spre sfârșitul anului, după Crăciun, e posibil să apară ploi.

Vremea de Crăciun în Muntenia. Vor fi, săptămâna aceasta, valori termice ziua cuprinse între 0 și -4 grade, iar noaptea între -6 și -3 grade. După 25 decembrie se estimează o încălzirea ușoară, cu temperaturii medii între 4 și 8 grade, iar noaptea între -5 și -1. La sfârșitul anului și-ar putea face apariția ploile.

Vremea de Crăciun. Cum va fi la munte

Vremea de Crăciun în Crișana. Dacă săptămâna aceasta vor fi temperaturi scăzute, între 25 și 29 decembrie vor crește ușor temperaturile. Vor fi medii între 4 și 8 grade Celsius ziua și între -2 și 2 grade noaptea. De asemenea, în Crișana e posibil să apară precipitații între 21 și 24 decembrie.

Vremea în Oltenia. De pe 25 decembrie ar putea fi temperaturi cuprinse între 4 și 9 grade în timpul zilei și -4 și 1 grad noaptea. Înainte de sărbători e posibil să fie precipitații slabe, iar spre sfârșitul anului își vor face apariția ploile.

La munte va fi rece în această săptămână. De pe 25 decembrie temperaturile vor coborî până la -4 grade Celsius. Pe 22 și 23 decembrie ar putea apărea ninsori slabe. De asemenea, ninsoare va apărea și spre sfârșitul anului.