Vloggeriţa Ana Morodan, condamnată pentru că a condus fără permis, sub influența alcoolului

ana morodan
Foto: Facebook (Ana Morodan)

Vloggeriţa Ana Morodan, cunoscută drept „Contesa digitală”, a fost condamnată joi la 1 an, 3 luni şi 10 zile închisoare cu suspendare şi efectuarea a 60 de zile muncă în folosul comunităţii, anunță agerpres.ro.

În luna martie ea a produs un accident auto, având permisul de conducere suspendat şi fiind sub influenţa alcoolului şi a unor substanțe psihoactive.

Conform deciziei Judecătoriei Sectorului 1, care nu este definitivă, Morodan a primit 10 luni pentru că a refuzat prelevarea de mostre biologice, 6 luni pentru că a condus fără permis şi 10 luni pentru conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

Pedepsele au fost contopite, rezultând în final 1 an, 3 luni şi 10 zile închisoare.

Ana Morodan a declarat că nu a consumat droguri și că luase somnifere.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.