Vlad Pascu se lăuda cu substanțele cu care se droga. „Am mai mulți bani decât o să aveți voi dacă faceți foamea cu pateu toată viața”

vlad pascu droguri
Foto: Captură video Reddit

Pe rețeaua de socializare Reddit a fost publicat un filmuleț în care Vlad Pascu se laudă cu substanțele interzise pe care le consumă.

El arată la un moment dat în fața camerei mai multe folii de pastile.

De asemenea, el se laudă și că are foarte mulți bani: „Și țin să fac dovada faptului că pe numele meu există în momentul de față business-uri de mai mulți bani decât o să aveți voi dacă faceți foamea cu pateu toată viața. Și ăștia-i fac într-o lună.”

Foto: Captură video Reddit

În clip apare și o tânără care rulează o bancnotă de 200 de lei. Apoi, ea arată în fața camerei o cutie de Xanax.

„A, Raul, astea sunt pentru tine, că știu că tu căutai ieri”, spune tânăra.

Xanax este un medicament care face parte din clasa benzodiazepinelor, fiind un calmant care conţine substanţa activă alprazolam. Xanax este folosit pentru tratamentul anxietăţii, al tulburărilor anxios-depresive şi al tulburărilor de panică.

Benzodiazepinele au efect sedativ, adică încetinesc funcțiile corpului și ale creierului.

Foto: Captură video Reddit

„Oxicodona este viața noastră. Noi nu suntem toxicomani, noi suntem oxicomani”, mai spune fata.

Oxicodona, vândută sub diferite nume de marcă, cum ar fi Roxicodone și OxyContin, este un opioid puternic, semi-sintetic, utilizat medical pentru tratamentul durerii moderate până la severe. Dă dependență foarte ușor, și este o substanță folosită în mod frecvent de consumatorii de droguri.

Anterior, avocata lui Vlad Pascu a declarat în fața presei că tânărul nu lua droguri și că a fost prima dată când a consumat. Însă băiatul mai avusese un dosar penal pentru posesie de canabis, care însă a fost clasat de magistrați.

Sâmbătă, 19 august, tânărul de 19 ani a accidentat mortal 2 pietoni în localitatea 2 Mai, după ce anterior consumase cocaină, amfetamină și metaamfetamină.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.