Vizitatorul unei Grădini Zoologice, acuzat că a rupt cornul unui căprior pentru a-l lua ca trofeu

căprior cron rupt grădină zoologică hunedoara
Foto: Captură Digi 24

Un bărbat de 32 de ani care a vizitat duminică Grădina Zoologică din Hunedoara este acuzat de un angajat al instituției că a smuls cornul unui căprior aflat în țarc pentru a-l lua ca trofeu, relatează postul de televiziune Digi 24.

În momentul în care angajatul i-a pus întrebări vizitatorului, acesta a devenit agresiv verbal.

Mai multe persoane care au fost martore la scenă au chemat poliția. La fața locului au mers mai multe echipaje de poliție și l-au identificat pe bărbatul în vârstă de 32 de ani, care avea asupra sa cornul animalului aflat în țarc, mai notează sursa citată.

Vizitatorul a declarat că nu a smuls cornul căpriorul ci că animalul l-a rupt singur în gardul de protecție.

Acum, polițiștii investighează cazul.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.