Viral. Ce se întâmplă când un soldat rus încearcă să spargă ușa unui bar | VIDEO

soldat bar
Sursa: Captură Twitter

Pe rețelele de socializare s-a viralizat un filmuleț cu un soldat rus care încearcă să spargă ușa de termopan a unui bar, fără să aibă însă succes.

Filmul a fost realizat în orașul Kherson din sudul Ucrainei.

Soldat a încercat să deschidă ușa și, văzând că nu reușește, a tras mai multe focuri de armă în ea. Deoarece nici așa nu a reușit să intre, a încercat apoi să o spargă cu pușca, însă tot fără succes.

Până la urmă, soldatul s-a dat bătut și a plecat.

Moscova a anunțat că trupele rusești au intrat în Kherson și că au preluat controlul orașului. Pe de altă parte, oficialii ucraineni susțin că încă se dau lupte în oraș și că localitatea nu a căzut în mâinile rușilor.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.