Vineri se deschide Târgul de Paști de la Sibiu

Foto: Târgul de Paști din Sibiu/ Facebook
Foto: Târgul de Paști din Sibiu/ Facebook

Târgul de Paști își redeschide porțile la Sibiu, după trei ani de pauză, în care nu s-a mai organizat din cauza pandemiei. Astfel, din acest final de săptămână, sibienii și turiștii se vor bucura din nou de atmosfera sărbătorilor pascale, la evenimentul organizat în centrul orașului.

„După trei ani de pauză ne bucurăm foarte mult că putem organiza din nou Târgul de Paști. I-am dus dorul și cred că și sibienii și turiștii care vin în oraș în această perioadă a anului se vor bucura că zona centrală a orașului va fi din nou animată în timpul Sărbătorilor Pascale”, a declarat Andrei Drăgan Răduleț, organizatorul evenimentului, într-un comunicat de presă citat de publicația Turnul Sfatului.

Printre atracțiile principale ale Târgului de Paște se numără deja clasicul trenuleț pe șine, un carusel, un castelul gonflabil sau trambuline, pentru cei mai mici dintre vizitatori, precum și o pistă de karting adaptată lor.

Târgul de Paști va fi deschis până în data de 26 aprilie, iar programul de vizitare este  între orele 11 și 21.50. Vizitatorii sunt așteptați de expozanți din toate colțurile țării,  cu produse diverse, de la dulciuri, decorațiuni de Paști, obiecte din ceramică și jucării, la miere sau produse de patiserie.

Jurnalist GreatNews, debutat în presa scrisă în 2003, pentru publicații precum Opinia Studențească, Elle, Evenimentul Zilei sau Dilema Veche. Crede că jurnalismul practicat cu integritate este cea mai frumoasă meserie din lume.