Vinerea Neagra 2017 televizoare. Start la reducerile eMAG

vinerea neagra 2017 televizoare emag
Foto: emag.ro

Vinerea Neagra 2017 televizoare. Black Friday 2017, ziua marilor reduceri eMAG, vine cu oferte foarte bune la o multime de televizoare.

A început campania. Întreaga ofertă eMAG Black Friday e AICI

Vinerea Neagra 2017 televizoare eMAG – emag.ro listeaza toate ofertele AICI.

In campania eMAG reduceri de Vinerea Neagra 2017 sunt incluse diferite tipuri de televizoare: HD, Full HD sau cu rezolutie 4K Ultra HD, cea mai buna existenta pe piata la acest moment.

De Black Friday 2017 eMAG are reduceri la televizoare de la diferite branduri: Samsung, LG, Horizon, Philips, Sony, Panasonc, Sharp, Hyundai, Star-Light, SmartTech, Vortex, NEI sau Tesla. Cei care vor sa isi cumpere un televizor de Vinerea Neagra 2017 au de unde alege: in campania de reduceri eMAG sunt incluse televizoare cu diagonale de sub 80 de cm, cuprinse intre 80 si 126 de cm, dar si cu diagonale foarte mari ce sar de 152 de cm.

Vinerea Neagra 2017 televizoare eMAG 4K Ultra HD

Televizorul LED Smart LG, cu diagonala de 108 cm, 43UJ620V, 4K Ultra HD, este inclus in campania de reduceri eMAG Vinerea Neagra 2017 televizoare. Sistemul webOS 3.5 redefinit si Magic Remote va poarta intr-o lume infinita de continut premium de la cei mai populari furnizori de divertisment. Telecomanda Magic Remote poate fi inclusa in pachet in functie de model.

Poti sa descarci continut suplimentar pentru Smart TV: jocuri, surse de stiri si alte aplicatii din LG Content Store. Panoul IPS 4K al televizorului LG UHD iti ofera culori bogate si contrast puternic, care raman uniforme chiar si la unghiuri mai largi de vizualizare. Active HDR iti ofera o gama mai vasta de continut HDR. Active HDR analizeaza si optimizeaza continuturile HDR10 si HLG, pentru o experienta HDR exceptionala. Datorita procesarii exclusive pentru HDR10 si HLG a televizorului LG, telespectatorii beneficiaza de o gama mai vasta de continuturi HDR.

HDR Effect de la LG utilizeaza o tehnologie unica de procesare a imaginilor, care transforma continuturile cu interval dinamic standard si emuleaza calitatea HDR prin amplificarea contrastului, astfel incat tu sa te bucuri intotdeauna de o experienta de vizionare la calitate HDR.

Vinerea Neagra 2017 televizoare eMAG – emag.ro listeaza toate ofertele AICI.

Vinerea Neagra 2017 televizoare eMAG – lista cu reduceri

Una dintre vestile bune de Vinerea Neagra 2017 este ca cei care au asteptat o ieftinire substantiala pentru a-si putea cumpara un televizor 4K Ultra HD au de unde alege un televizor la un pret foarte bun. Astfel, televizorul LED Smart Samsung, cu diagonala de 100 cm, 40MU6102, 4K Ultra HD, are acum un pret foarte bun.

Poti sa experimentezi detalii vii cu rezolutia de 4 ori mai mare decat a unui televizor HD. Tot ceea ce privesti va arata mai bine datorita culorilor si luminozitatii realiste. Vei avea parte de o adevarata experienta HDR cu luminozitate impresionanta si umbre pline de detalii. UHD Dimming imparte ecranul in portiuni separate pentru a optimiza culoarea, claritatea si nivelurile de negru profund si alb imaculat pentru contrastul perfect. Designul slim elegant si rafinat ofera un aspect desavarsit indiferent de locul unde il asezi.

Cu o singura telecomanda ai controlul suprem in mainile tale. Cu functia Control vocal, navigarea va fi mai usoara. Iar cu aplicatia Smart View, poti controla perfect totul de pe telefonul mobil. Cu Smart Hub gasesti continutul dorit, organizat pe un singur ecran.

Vinerea Neagra 2017 televizoare eMAG – emag.ro listeaza toate ofertele AICI.

Vinerea Neagra 2017 televizoare eMAG Full HD

Televizoarele Philips sunt si ele incluse in campania de reduceri eMAG de Vinerea Neagra 2017 televizoare. De pilda, un televizor foarte accesibil este televizorul LED Philips, cu diagonala de 80 cm, 32PFS4132/12, Full HD.

Pentru imagini care arata natural din orice sursa, Philips a creat Digital Crystal Clear. Fie ca savurezi emisiunea sau filmele tale preferate, te uiti la stiri sau vizionezi cu prietenii un videoclip, te vei bucura de toate cu contrast, culoare si claritate optime.

Televizorul este elegant, compact si usor si beneficiaza de caracteristici superioare de sunet: Incredible Surround, sunet clar, echilibrare automata a volumului, Smart Sound si Control bass.

Vinerea Neagra 2017 televizoare eMAG – emag.ro listeaza toate ofertele AICI.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.