Vinerea Neagră 2016 parfumuri. Magazinul cu cele mai mari reduceri

Vinerea Neagră 2016 parfumuri
Vinerea Neagră 2016 parfumuri

Unul dintre cele mai importante magazine online, Elefant.ro, anunță o serie de reduceri importante în oferta Vinerea Neagră 2016 parfumuri.

Vinerea Neagră 2016 parfumuri. Guess By Guess, introdus pe piata parfumurilor in anul 2005, este un parfum floral-fructat pentru femei a carui compozitie poarta semnatura maestrului parfumier Maurice Roucel. Fierbinte, proaspat si sexy, acest parfum va va aseza in centrul atentiei de fiecare data cand il veti purta, reusind sa sublinieze intr-un mod unic feminitatea purtatoarei. Guess este un parfum dedicat femeilor romantice care adora sa se simta indragostite.

01-black-friday-reduceri-parfumuri

Mai multe detalii găsiți AICI

Vinerea Neagră 2016 parfumuri. Cerruti 1881 este un parfum floral-lemnos pentru femei, a carui compozitie poarta semnatura maestrului parfumier Claire Cain. Cald si bogat, acesta se adreseaza femeilor irezistibile care doresc sa fie admirate pentru eleganta si individualitatea lor.

02-black-fraiday-parfumuri

Mai multe detalii găsiți AICI

Vinerea Neagră 2016 parfumuri. GUESS. Un parfum indraznet dar senzual, cu o alura florala si fructata, conceput pentru femeile increzatoare si pasionale.

03-black-friday-reduceri-parfumuri

Mai multe detalii găsiți AICI

Vinerea Neagră 2016 parfumuri. Chopard Wish reprezinta dorinta oricarei femei, un parfum de lux senzual si misterios. Brand-ul Chopard este cunoscut in intreaga lume pentru bijuteriile perfecte ce le creeaza, insa a devenit popular si pe piata parfumurilor datorita produselor unice si seducatoare.

04-reduceri-black-friday-parfumuri-dama

Mai multe detalii găsiți AICI

Vinerea Neagră 2016 parfumuri. GUERLAIN. Note de varf: bergamot, migdale, visine, coacaz rosu. Note de mijloc: trandafiri, ceai, lemn dulce. Note de baza: anason, fasole Tonka, vanilie, patchouli, iris.

05-reduceri-parfumuri-dama-black-friday
Mai multe detalii găsiți AICI

Vinerea Neagră 2016 parfumuri. Reduceri și pentru bărbați

Vinerea Neagră 2016 parfumuri. Nautica Blue este un parfum exclusivist, pentru barbati, ce te va incanta prin prospetimea si lejeritatea lui. Parfumul este conceput special pentru barbati dinamici, cerebrali, ce au nevoie de spatiu. Interiorul lor, de nedezvaluit, ascunde sentimente delicate, tandrete si senzualitate incredibila. Cel ce poarta Blue este capabil de a cuceri instantaneu orice femeie.

06-reduceri-black-friday-elefant

Mai multe detalii AICI

Vinerea Neagră 2016 parfumuri. Guess Seductive Homme Blue aparut in anul 2012 si creat de Guillame Flavigny, este un parfum revigorant, aerisit si senzual, inspirat din adancurile marii, imbogatit cu condimente si tonuri lemnoase. Se deschide cu note de caviar, cardamon, piper negru, urmate de muscate, baza fiind formata din muschi si casmir. Este un parfum indraznet perfect gentelmenului modern, recomandat a fi folosit pe timp de zi.

Vinerea Neagră 2016 parfumuri
Vinerea Neagră 2016 parfumuri
Mai multe detalii AICI

Vinerea Neagră 2016 parfumuri. Calvin Klein IN2U Men Eau de Toilette este un parfum creat de celebra casa Calvin Klein. Desi aceasta casa este renumita pentru moda si produse cosmetice unisex, a ales sa creeze si doua parfumuri – unul pentru barbati si unul pentru femei. Ambele parfumuri Calvin Klein IN2U sunt create special pentru nevoile tinerei generatii moderne „techno – sexuale”, asa cum insusi creatorul a numit-o. Apa de toaleta IN2U Men intruchipeaza tineretea, exuberanta, libertatea si dorinta de a descoperi noi experiente si de a explora misterele nevazute ale lumii.

08-reduceri-black-friday-parfumuri

Mai multe detalii AICI

Un parfum clasic, masculin, cu esente lemnoase, note citrice, cu o inima picanta si calda. Se deschide cu esente de citrice proaspete. Dupa un timp, acestea dispar si lasa loc tonurilor de violete, iasomie si levantica. Se incheie cu arome de mosc si vetiver.

09-parfumuri-black-friday

Mai multe detalii AICI

Vinerea Neagră 2016 parfumuri. Obsession este esenta pura de masculinitate. Creat de parfumierul Bob Slattery a fost lansat in anul 1986, iar in anul 1987 a castigat premiul Fifi. Aroma subtila de fructe de padure rosii impune structura, adaugand senzualitate, caracteristica acestui parfum. Este un parfum care emana determinare si conduce pasiunile oamenilor fie in munca, fie in dragoste.

10-reduceri-black-friday

Mai multe detalii AICI