Vila unui manelist a fost scoasă la vânzare și costă cât una în Londra sau Paris

FOTO: olx.ro
FOTO: olx.ro

O vilă care i-a aparținut manelistului Nicolae Guță a fost scoasă la vânzare de actualii proprietari la un preț cerut pentru case din Londra sau Paris. Asta în condițiile în care vila nu se află nici în Capitală, nici într-un oraș mare din România, ci în Valea Jiului, la Petroșani.

Potrivit localnicilor, „palatul” din Petroșani aparține fratelui lui Nicolae Guță și a fost scos la vânzare pentru 950.000 de euro.

„Clădirea se distinge prin impresionantul stil arhitectural în care a fost construită și poate satisface cele mai exigente pretenții. Reprezentarea tuturor detaliilor a fost gândită și executată de către firme specializate în construirea clădirilor arhitecturale.

Designul interior nu face excepție de la rafinament și eleganță, impunându-se plăcut stilul arhitecturii clasice, regăsit și în unele clădiri reprezentative ale României.

Elementele decorative interioare, împreună cu mobilierul din lemn masiv, se ridică la cel mai înalt standard de calitate și gust”, arată anunțul publicitar, potrivit adevarul.ro.

Imobilul a fost construit în 2008, pe un teren de 2.200 de metri pătrați și se află la marginea orașului Petroșani.

Are o suprafață de 530 de metri pătrați, un etaj, patru dormitoare și șase băi, o bucătărie, două garaje și încălzire centralizată pe gaz.

Anunțul a stârnit numeroase reacții pe Facebook. Sunt mulți care spun că la acești bani îți poți cumpăra o casă în Londra sau chiar un castel în Franța sau în Germania.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.