VIDEO| Un tânăr a intrat intenționat cu mașina în automobilul altui șofer. Cel din urmă și-a făcut apoi dreptate cu o bâtă

Un incindent între un tânăr de 21 de ani și un bărbat de 64 de ani a avut loc în Caracal. Întreaga scenă a fost filmată.

Evenimentul a avut loc în zona Liceului Tehnologic „Dimitrie Petrescu” din municipiul Caracal. Tânărul de 21 ani a fost reținut de polițiști fiind acuzat că a intrat intenționat cu mașina în automobilul bărbatului în vârstă de 64 de ani.

Polițiștii spun că tânărul ar fi avut un conflict cu bărbatul mai în vârstă și apoi a intrat intenționat, în repetatea rânduri, cu autoturismul său, într-un alt autoturism, ce aparține bărbatului în vârstă de 64 de ani. În mașina lovită se mai aflau, pe lângă șofer, alte două persoane.

Imaginile poliției arată că ulterior și bărbatul de 64 de ani a încercat să își facă singur dreptate, lovind cu un par în mașina tânărului.

Tânărul a fost reținut pentru 24 de ore. De asemenea, tânărul a depus plângere scrisă împotriva bărbatului, în vârstă de 64 de ani, fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de distrugere și lovire sau alte violențe.

Potrivit unor martori, tânărul făcea drifturi în curtea liceului, iar bărbatul de 64 de ani, care își aștepta nepoata, iar fi reproșat că ar putea accidenta pe cineva.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.