Victor Ponta și-a recunoscut înfrângerea

Liderul Pro România, Victor Ponta, a concluzionat că formațiunea politică pe care o conduce nu trece pragul electoral și nu mai intră în Parlament în următorii patru ani. Când au fost anunțate rezultatele după numărarea a 90% din voturile exprimate, Victor Ponta a ieșit cu un mesaj pe pagina sa de Facebook în care le mulțumește celor care i-au fost alături „în acest proiect”.

„Multumesc din suflet tuturor celor care mi-au fost alaturi in acest proiect Acum este timpul pentru familie, pentru prieteni adevarati, noi proiecte si noi provocari! Numai bine prietenilor – numai bine tuturor celorlalti! NEVER GIVE UP!”, a transmis Victor Ponta, liderul Pro România, pe pagina sa de Facebook. Mesajul este însoți de o poză alb-negru.
Partidul Pro România a obținut puțin peste 4% din voturi, deși sondajele de opinie făcute în ultimele luni arăta formațiunea politică condusă de Victor Ponta și la peste 10% în opțiunile de vot.
În viitoarea legislativă nu mai intră nici câțiva membri marcanți ai fostului partid ALDE, care a fuzionat cu Pro România. Cel mai notoriu politician care va lipsi din Parlament este Călin Popescu Tăriceanu, care a candidat pe listele Pro România.
Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.