Viceprimarul Flavia Boghiu din Brașov, jignită de un om de afaceri: „Când mă uit la fața ei îmi vine să fac un bordel”

flavia boghiu
Flavia Boghiu. Foto: Facebook / bizbrașov.ro

Viceprimarul Flavia Boghiu (USR) din Brașov a fost jignită pe Facebook de un dezvoltator imobiliar din oraș, relatează bizbrașov.ro.

„O să facem… Când mă uit la fața ei…. îmi vine gândul să fac un bordel… Să aibă un să lucreze peste 2 ani ștoarfa dracu”, a scris omul de afaceri Kehaiyan Garbis-Vincențiu pe rețeaua de socializare.

Luna trecută, viceprimarul Flavia Boghiu anunța că dezvoltatorii care „se plâng de întârzierile avizelor vor trebui să înțeleagă că o colaborare cu primăria presupune să avem cu toții grijă de cei care vor locui în acele apartamente”.

„O spun cât se poate de clar, atâta vreme cât am Urbanismul în atribuții, voi face tot ce-mi stă legal în putere ca un nou Tractorul Nord să nu se mai întâmple în Brașov. Dezvoltatorii care respectă cerințele de bun simț pe care le cerem, nu au de ce să se plângă că sunt blocați”, mai spunea ea.

Potrivit sursei citate, Tractorul Nord este un cartier nou, dezvoltat de mai mulți antreprenori, care seamănă cu un ghetou. Nu are creșe, grădinițe sau școli.

Viceprimarul Brașovului a declarat că hărțuiala la care este supusă de către dezvoltatorul American Dream „nu este ok”: „Ce ar trebui să fac acum? Să îi dau avizele pentru că el continuă să mă hărțuiască?”.

Boghiu crede că dezvoltatorul este nemulțumit pentru că nu este lăsat să construiască pe dealurile din Schei, iar ultimul aviz al urbaniștilor din Primărie îl îndeamnă pe dezvoltatorul Kehaiyan să facă un Plan Urbanistic Zonal pentru cartierul pe care dorește să îl facă în Schei.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.