Vicepreședintele CJ Vaslui a înjurat minute în șir un ziarist: „Te-am sunat să te iau anticipat la ****” | AUDIO

dan marian
Dan Marian, vicepreședintele Consiliului Județean Vaslui. Foto: Pagina de Facebook Dan Marian

Dan Marian, vicepreședintele Consiliului Județean Vaslui, l-a sunat pe un reporter de la publicația locală „Vremea Nouă” și l-a înjurat minute în șir, după ce acesta a relatat că fiul politicianului, care organiza un eveniment într-un club din Huși, a fost amendat în urma unui control al Poliției Economice.

Pe Dan Marian l-a deranjat acest demers jurnalistic, așa că l-a sunat pe jurnalistul de la „Vremea Nouă” și l-a jignit în nenumărate feluri: „sac de c**at”, „te-am sunat să te iau anticipat la p***”, „ce te f**e grija de fiul meu”, “nesimțirea ta și a ziarului tău de șantajiști ordinari”, „băi, tu ești prost sau ești prost”.

Călin Marian, fiul lui Dan Marian, a fost amendat sâmbătă seara cu 20.000 de lei de Poliția Economică.

Potrivit sursei citate, în calitate de organizator al unui eveniment în clubul Empire din Huși, acesta ar fi săvârșit o abatere de la OUG 28/1999 privind obligația agenților economici de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale. Mai exact, la sosirea polițiștilor în club, Călin Marian avea o diferență de 2.100 de lei în casa de marcat, bani pe care oamenii legii i-au confiscat. În plus, pentru contravenția constatată, agentul economic a fost amendat cu 20.000 de lei.

Călin Marian a spus că agentul economic a făcut o greșeală și că va contesta amenda în instanță.