Val de angajări la Kaufland în 26 de orașe. Vânzătorii care câștigă peste 3.500 de lei net / lună

kaufland angajări la kaufland joburi la kaufland locuri de muncă kaufland ce salarii sunt la kaufland angajări kaufland angajări kaufland locuri de muncă
Foto: retailers.ro

Lanțul de hipermarketuri Kaufland face angajări în această perioadă în 26 orașe din țară, pe poziții foarte diverse, de la lucrători comerciali și manipulanți de mărfuri la manageri.

Sunt libere următoare posturi:

– lucrător comercial (part time / full time)
– manipulat de mărfuri
– stivuitorist
– șef de raion
– adjunct manager de magazin
– analist de achiziții
– trainee
– manager de proiect construcții
– manager de proiect expansiune
– adjunct manager de magazin produse proaspete
– declarant vamal export

Joburile la Kaufland sunt în orașele:

– Baia Mare
– Bistrița
– Blaj
– Botoșani
– București
– Buftea
– Câmpina
– Cluj Napoca
– Constanța
– Dej
– Florești
– Gherla
– Lugoj
– Odorheiu Secuiesc
– Oradea
– Ploiești
– Reghin
– Reșița
– Satu Mare
– Sfântu Gheorghe
– Sighetu Marmației
– Târgu Mureș
– Timișoara
– Turda
– Vișeul de Sus
– Voluntari

Aici puteți afla mai multe informații despre aceste locuri de muncă și puteți aplica.

Ce salarii sunt la Kaufland

Potrivit undelucram.ro, vânzătorii și lucrătorii comerciali cu experiență pot câștiga peste 3.500 de lei net pe lună. Iar manipulanții de marfă cu experiență pot câștiga peste 3.000 de lei net pe lună.

Un lucrător comercial angajat full time în Timișoara, cu o experiență în domeniu de 5 ani, câștiga un salariu lunar net de 3.900 de lei.

Un lucrător comercial specialist angajat full time în Orăștie, cu o experiență în domeniu de 10 ani, câștiga în septembrie 2019 un salariu lunar net de 3.700 de lei și tichete de masă de 300 de lei.

Un lucrător comercial angajat full time în Sibiu, cu o experiență în domeniu de 10 ani, câștiga în august 2020 un salariu lunar net de 3.500 de lei, tichete de masă de 300 de lei lunar și alte bonusuri de 300 de lei lunar.

Un lucrător comercial angajat full time în Timișoara, cu o experiență în domeniu de mai puțin de un an, câștiga în decembrie 2019 un salariu lunar net de 3.050 de lei.

Un manipulant de marfă angajat full time în Ploiești, cu o experiență în domeniu de 5 ani, câștiga în octombrie 2020 un salariu lunar net de 3.050 de lei, un bonus de 300 de lei pe lună și tichete de masă de 330 de lei pe lună.

Un manipulant de marfă angajat full time în Ploiești, cu o experiență în domeniu de un an, câștiga în mai 2020 un salariu lunar net de 3.200 de lei, un bonus de 300 de lei pe lună și tichete de masă de 300 de lei pe lună.

Un lucrător comercial specialist angajat full time în Dej, cu o experiență în domeniu de 14 ani, câștiga în septembrie 2020 un salariu lunar net de 2.900 de lei.

Un lucrător comercial angajat full time la Câmpulung, cu o experiență în domeniu de mai puțin de un an, câștiga în octombrie 2020 un salariu lunar net de 2.100 de lei și tichete de masă de 330 de lei pe lună.

Un casier angajat full time la Iași, cu o experiență în domeniu de 4 ani, câștiga în noiembrie 2020 un salariu lunar net de 2.000 de lei.

Un casier principal trezor angajat full time în Sfântu Gheorghe, cu o experiență în domeniu de 2 ani, câștiga în noiembrie 2020 un salariu lunar net de 2.000 de lei.

Un lucrător comercial angajat full time la Rădăuți, cu o experiență în domeniu de 6 ani, câștiga în aprilie 2021 un salariu lunar net de 1.800 de lei.

Un angajat full time în domeniul achizițiilor, cu o experiență în domeniu de mai puțin de un an, câștiga în decembrie 2020 un salariu lunar net de 2.600 de lei.

Un consultant în management angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 5 ani, câștiga în decembrie 2020 un salariu lunar net de 8.300 de lei.

Un șef de departament la case, angajat full time în Cluj-Napoca, cu o experiență în domeniu de 15 ani, câștiga în aprilie 2020 un salariu lunar net de 8.000 de lei.

Un șef de raion de mărfuri alimentare / nealimentare, angajat full time, cu o experiență în domeniu de 7 ani, câștiga în martie 2021 un salariu lunar net de 5.500 de lei.

Un manager adjunct angajat full time în Gherla, cu o experiență în domeniu de 3 ani, câștiga în august 2019 un salariu lunar net de 4.000 de lei.

Un șef de raion (mărfuri alimentare / nealimentare) angajat full time la Buftea, cu o experiență în domeniu de mai puțin de un an, câștiga în octombrie 2020 un salariu lunar net de 3.600 de lei, un bonus de 200 de lei pe lună și tichete de masă de 300 de lei lunar.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.