Unul dintre puștii minune ai lui Hagi a semnat cu o echipă din Premier League

Adrian Mazilu
Adrian Mazilu

Atacantul Adrian Mazilu, în vârstă de doar 17 ani, s-a pozat în tricoul echipei Brighton, din Premier League și va ajunge în Marea Britanie din ianuarie 2024.

În schimbul acestui transfer, campioana României, echipa antrenată de Gheorghe Hagi, va primi 3 milioane de euro.

Brighton a încheiat sezonul anterior pe locul 6 în Premier League și e antrenată de Roberto De Zerbi, fostul fotbalist de la CFR Cluj.

Adrian Mazilu a reușit să impresioneze în sezonul trecut. A jucat în 19 meciuri în campionat, a marcat 6 goluri și a oferit un assist.

„Chiar nu știu cum ar fi arătat viața mea fără fotbal. De mic sunt fotbalist, de mic mi-a plăcut acest sport și l-am practicat cu toată plăcerea și încrederea.

Progresez pentru că la antrenament mă pregătesc foarte bine, muncesc zi de zi ca să devin mai bun. De la meci la meci încerc să fiu cel mai bun! Cu gândul ăsta intru pe teren”, a declarat Adrian Mazilu, pentru GSP.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.