Unde au fost Liviu Dragnea și Tudorel Toader în ziua protestelor

În ziua protestelor, Liviu Dragnea a fost surprins de o româncă pe aeroportul din Viena, potrivit Antena3.ro. Când l-a recunoscut, tânăra a mers la el pentru a-i transmite un mesaj.

M-am dus la el și, de la o distanță respectuoasă, i-am zis: „De aici, noi mergem direct în piața Victoriei. Să știți că n-o să câștigați. O să vă mănânce pușcăria.” M-a întrebat „ce să câștig?”

Un acces de patetism m-a împins să zic „războiul împotriva poporului român”. S-a crucit. I-am zis că va avea nevoie de mult mai multe cruci.

Ne vedem curând, în stradă”, a scris Irina Vasilescu pe pagina sa de Facebook, alături de fotografia cu Liviu Dragnea.

În București aproximativ 20.000 de oameni au fost prezenți duminică seara în Piața Victoriei, punctul de plecare a marșului către Palatul Parlamentului pe traseul Piața Victoriei-Piața Romană-Piața Universității-Piața Unirii-Piața Constituției. Oamenii au scandat împotriva Guvernului social-democrat, dar și a șefului PSD, Liviu Dragnea.

În același timp, prezențe importante se înregistrau și în marile orașe ale țării. Peste 5.000 de persoane au ieșit pe stradă în Cluj-Napoca, la fel și la Timișoara. La Sibiu, Brașov și Iași au fost în stradă câte 3.000 de oameni.

Sute de români care muncesc în afara țării s-au adunat în fața ambasadelor din capitalele și orașele europene: Zurich, Paris, Berlin, Londra, Milano, Birmingham și Munchen.

Tudorel Toader, a fost duminică, zi în care au avut loc proteste împotriva modificării legilor justiției la „Sadoveniană” de la Hanul Răzeșilor din Tupilați, Neamț, informează Stirile Pro TV.

Imagini de la eveniment au fost postate duminică seară, pe Facebook, de bibliotecarul din localitate. Manifestarea a avut sprijinul lui Ion Asaftei, vicepreședintele CJ Neamț și șeful Filialei Neamț a ALDE, potrivit sursei citate.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.