Un turist și-a blocat mașina închiriată pe o străduță îngustă din Santorini, Grecia

mașină blocată santorini
Foto: Δημοτική Κοινότητα Μεσαριάς (Facebook)

Un șofer și-a blocat mașina închiriată pe o străduță îngustă din satul Mesaria de pe insula Santorini, din Grecia.

Imaginea a fost publicată pe pagina de Facebook a Comunității Municipale Mesaria, dar și pe alte rețele de socializare.

Fotografia ce surprinde o mașină Nissan „înfiptă” între pereții ce delimitează o străduță îngustă din sat s-a viralizat rapid.

Mulți internauți au comentat că, cel mai probabil, drumul a fost blocat de un turist, mai ales deoarece mașina este închiriată. Unii s-au întrebat cum a reușit șoferul să iasă din mașină, deoarece din imagine pare să-i fi fost imposibil să deschidă ușile din față.

„Vă rugam să fiți atenți! Pe aleea îngustă „Agios Konstantinos” este blocată mașina din imagine. Am contactat biroul de închiriere și se așteaptă îndepărtarea acesteia. Din cauza zilei și a locului extrem de dificil, este posibil să nu fie posibil să fie îndepărtată imediat. Vă rog să fiți atenți. Mulțumesc mult și Înviere Fericită!”, au anunțat reprezentanții Comunității Municipale Mesaria.

Iată câteva dintre comentariile internauților:

Peste puțin timp avea să o pună pe acoperiș.

Vă imaginați ce se va întâmpla în iunie, iulie, august, întreg universul va fi speriat.

Trebuia să intre atât de mult ca să-și dea seama că nu încape? Mi-e milă.

Așa e, unii merg peste tot cu mașina, nu vor să meargă deloc, dacă ar putea ar parca în interiorul casei între camere ca să nu fie nevoiți să meargă!!!!

Să rămână acolo, ca un monument.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.