Un turist italian, în România: „E absurd, sunt mai multe BMW-uri decât în Germania”

FOTO: AutoPhotography/Pixabay.com
FOTO: AutoPhotography/Pixabay.com

Un turist italian care a vizitat România a fost impresionat de faptul că a văzut în București mai multe BMW-uri decât în Germania, țara care le produce.

Italianul a filmat la întâmplare mașinile dintr-o coloană care așteptau la un semafor din Capitală și a trecut în revistă șocat numărul mare BMW-uri și mașini electrice.

„În România, în București, e ceva halucinant în ceea ce privește mașinile. Ne uităm la cele oprite la semafor. Ok, prima este o Dacie. Aceasta este cu siguranță un Bolt.

IQ (nr. Volskwagen IQ, care are un preț de pornire de 43.000 de euro), apoi BMW, nu e ultimul model, este penultimul. BMW, ok! BMW, acesta este ultimul model. E absurd. Sunt mai multe BMW-uri în România decât în Germania, unde le produc. Uite, încă o mașină electrică”, a spus italianul, în timp ce filma mașinile oprite la un semafor, într-o intersecție din București.

@paolettoking #fyp #happy #funny #romania #tiktok #viral #fypシ ♬ suono originale – Paoletto🔥🔥🔥
Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.