Un turist a simțit un miros neplăcut în camera de hotel. După 2 zile a aflat că avea un mort sub pat

cameră de hotel
Foto: bottlein / pixabay.com

Un turist din China aflat în vizită în Tibet a simțit un miros neplăcut în camera sa de hotel, iar ulterior a descoperit că avea un cadavru sub pat, relatează CNN.

El a petrecut o jumătate de zi întrebându-se de unde venea mirosul. Inițial, a crezut că de vină ar fi propriile picioare sau brutăria de la parterul clădirii.

Până la urmă a cerut să fie mutat. După două zile a fost informat că mirosul venea de la un cadavru aflat sub patul său.

Potrivit presei din China, turistul – identificat doar ca Zhang – s-a cazat la un hotel din Lhasa, capitala Tibetului, la data de 20 aprilie. El a ales hotelul deoarece era popular printre influenceri și avea recenzii bune pe internet.

După ce s-a mutat din cameră, el a fost chemat înapoi în camera inițială de un grup de polițiști.

„Am întrebat ce s-a întâmplat, iar ei mi-au spus că cineva a murit. Așa că i-am întrebat unde”, a relatat turistul pentru Shangyou News.

„Au spus că sub patul meu”, a continuat el.

Agenții de poliție i-au spus că au deschis o anchetă pentru crimă, însă că turistul nu este suspect deoarece cadavrul zăcea sub pat de mai multe zile, de dinainte de sosirea lui Zhang.

Un suspect a fost arestat într-un tren cu destinația Lanzhou, un oraș aflat la 2.000 de kilometri distanță de Tibet.

Zhang a mai spus că a plecat din Tibet imediat după aceea. Încă nu și-a revenit din șoc și continuă să aibă probleme cu somnul: „Stau treaz până la 2-3 în fiecare dimineață, iar cea mai mică mișcare mă trezește. [Incidentul – n.r.] m-a lăsat înr-o stare mentală proastă.”

Foto: bottlein / pixabay.com

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.