Un tren de călători a luat foc în Cluj

FOTO: ISU Cluj
FOTO: ISU Cluj

Un tren de călători în care se aflau 100 de persoane a luat foc în județul Cluj. Oamenii au putut coborî repede, pentru că trenul nu era în mers.

„Pompierii din cadrul Detaşamentului Huedin au intervenit în urmă cu puţine momente la un incendiu care s-a manifestat la compartimentul motor al unui tren staţionat în Halta din Macău”, a transmis, miercuri, ISU Cluj.

ISU a precizat că apelul de urgenţă a venit în jurul orei 06:16, iar la faţa locului s-a deplasat echipajul de la Garda de Intervenţie Aghireşu.

„Până la sosirea forţelor noastre, în jur de 100 de călători s-au autoevacuat. Nciunul dintre aceştia nu a solicitat îngrijiri medicale”, a mai transmis sursa citată.

Angajaţii CFR au intervenit, iar pompierii au lichidat ulterior flăcările. Potrivit pompierilor, cel mai probabil, incendiul a pornit de la o defecţiune la compartimentul motor.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.