Un tânăr din Bacău și-a dat licența pe patul de spital, apoi a fost operat pe creier

Un tânăr de 22 de ani, din Bacău, și-a susținut licența online, de pe patul de spital și apoi a intrat la operație, pentru a fi eliminată o formațiune de 9 centimetri care i-a cuprins ambii lobi frontali ai creierului.

Tânărul este proaspăt licențiat în Inginerie Electrică, Energie și Informatică aplicată și a fost operat de medicii Spitalului de Neurochirurgie din Iași. Operația s-a încheiat cu succes și va fi externat în curând.

Carlo a ajuns la medici cu dureri puternice de cap, iar după investigații imagistice, specialiștii au descoperit o tumoră cerebrală foarte mare, care îi punea viața în pericol.

„Acest caz remarcabil a început când tânărul student avea simptome neobișnuite și dureri de cap persistente. După consultarea specialiștilor și efectuarea unor investigații de imagistică de înaltă precizie, a fost descoperită o tumoare cerebrală de proporții impresionante.

Tumoarea, cu un diametru de 9 cm, reprezenta o amenințare serioasă pentru viața tânărului. În ciuda presiunii și stresului provocate de această situație, tânărul nu a renunțat la visul său de a-și susține examenul de licență.

Cu determinare și dorința de a învinge obstacolul, el a lucrat din greu și a pregătit materialul pentru examen direct de pe patul de spital, în timp ce era supravegheat de medicii”, au transmis reprezentanții spitalului.

După o pregătire intensă și încurajat de medici, băiatul și-a dat licența cu succes.

„Imediat după examen, tânărul a fost supus unei intervenții chirurgicale complexe pentru îndepărtarea tumorei. Neurochirurgii pricepuți și întregul personal medical au depus eforturi extraordinare pentru a realiza o rezecție totală a tumori, în timp ce au menținut integritatea vaselor importante din creier. Operația a fost un succes și tânărul a fost eliberat din pericol”, au mai transmis medicii de la Spitalul de Neurochirurgie din Iași.