Un tânăr de 24 de ani, fără comorbidități și nevaccinat, a murit de COVID, după ce ieri au decedat două tinere sănătoase de 26 de ani

pacient
Foto: Captură YouTube

Un tânăr în vârstă de 24 de ani, fără comorbidități și nevaccinat, a murit din cauza COVID-19, anunță postul de televiziune Digi 24.

Decesul acestuia se numără printre cele 390 de decese înregistrate în ultima zi în România.

Este vorba despre un tânăr din județul Bistrița-Năsăud, în vârstă de 24 de ani, fără comorbidități, nevaccinat.

Și ieri au fost raportate decesele a două tinere de 26 de ani, fără comorbidități și nevaccinate.

Este vorba despre o tânără în vârstă de 26 de ani, fără comorbidități, nevaccinată, din județul Caraș-Severin, și despre o tânără de aceeași vârstă, din județul Prahova. Nici aceasta nu suferea de alte afecțiuni și nu era vaccinată împotriva COVID.

Ieri s-a înregistrat cel mai mare număr de decese cauzate de COVID-19 de la debutul pandemiei: 442. Până astăzi, 40.461 de persoane diagnosticate cu infecție cu SARS – CoV – 2 din România au decedat.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.