Un tânăr de 21 de ani a fost diagnosticat cu cancer și a murit după doar 3 zile

Foto: Facebook

Un tânăr atlet în vârstă de 21 de ani, căruia i s-a făcut rău la sală, a fost diagnosticat cu cancer testicular și a murit 3 zile mai târziu, relatează „Daily Mail”. Boala era foarte avansată și i se răspândise la creier și la plămâni.

Daniel Donnan din Belfast, Irlanda de Nord, era jucător de bowling pe iarbă. Joia trecută, tânărului i s-a făcut rău pe banda de alergare și a fost dus la spital. A doua zi medicii i-au spus că are cancer testicular care i se răspândise la creier și la plămâni.

După încă 3 zile, luni, tânărul a murit la spital, înconjurat de membrii familiei sale.

Familia sa încearcă acum să crească nivelul de conștientizare al populației cu privire la apariția cancerului la persoane tinere.

Curtis Donnan a relatat că fratele său s-a îmbolnăvit brusc: „Daniel se afla la sală și a început să simtă că-și pierde puterea în partea dreptă a corpului după ce s-a dat jos de pe banda de alegare. A fost dus de urgență la Spitalul Ulster unde a făcut un scan ce a arătat că pe creierul său erau sângerări.”

„Vineri, Daniel a făcut un RMN, iar apoi un CT și ultrasunete. A fost diagnosticat vineri seara și l-am pierdut luni”, a mai spus fratele său.

Medicii voiau să încerce chimioterapie de urgență, însă a fost prea târziu.

Foto: Facebook
Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.