Un tânăr a fost condamnat la închisoare după ce a pus mâna pe fundul unei femei pe stradă

FOTO: birgl/Pixabay.com
FOTO: birgl/Pixabay.com

Un tânăr în vârstă de 20 de ani a fost condamnat la 2 ani de închisoare cu suspendare pentru a agresat sexual, pe stradă, o femeie. Incidentul a avut loc pe 16 decembrie 2018, pe o stradă din Năvodari, în jurul orei 14:00.

Potrivit anchetatorilor, „persoana vătămată, plimbându-se prin orașul Năvodari, în timp ce se deplasa pe trotuarul bulevardului Năvodari s-a intersectat, în apropierea magazinului Penny Market, cu un bărbat, căruia nu i-a acordat importanță.

După ce au trecut unul pe lângă celălalt, respectivul bărbat a apucat-o pe persoana vătămată cu mâna de fesa stângă. Persoana vătămată, speriată, și-a întors privirea către acesta, moment în care a observat cum inculpatul și-a dus mâna în zona organelor genitale, mimând un act sexual.

Ulterior, victima a grăbit pasul pentru a se îndepărta de agresor și, privind în spate, a observat că acesta o urmărea, motiv pentru care a apelat organele de poliție. Inculpatul a încercat să fugă, însă a fost prins de lucrătorii de poliție care au sosit la fața locului.

Susținerile persoanei vătămate, care se coroborează cu mențiunile din procesul-verbal de prindere în flagrant, este confirmată și de aspectele redate în procesul-verbal de vizionare a imaginilor video înregistrate de camerele de supraveghere amplasate de Primăria Orașului Năvodari”, se arată în decizia instanței, care citează din rechizitoriu, potrivit clujust.ro.

La data de 8.04.2019 inculpatul a solicitat aplicarea procedurii recunoașterii învinuirii și a recunoscut fapta așa cum a fost reținută în rechizitoriu. După ce a primit pedeapsa, acesta nu a mai contestat-o.

FOTO: birgl/Pixabay.com

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.