Un sucevean a vrut să se urce beat într-un avion Wizz Air. Ce amendă a primit

FOTO: skyradar/Pixabay.com
FOTO: skyradar/Pixabay.com

Un bărbat în vârstă de 54 de ani din comuna suceveană Frătăuții Noi nu a fost lăsat să se urce în cursa Wizz Air de la Suceava la Londra, pentru care avea bilet, deoarece era beat, relatează „Monitorul de Suceava”.

După ce i-a fost refuzat accesul, bărbatul a devenit agresiv și recalcitrant, motiv pentru care angajații aeroportului au chemat poliția.

Companiile au dreptul de a refuza îmbarcarea pasagerilor în stare de ebrietate, care pot pune în pericol siguranța zborului.

Suceveanul a fost amendat cu 2.500 de lei, pentru refuz de legitimare și provocare de scandal. Iar compania Wizz Air i-a interzis accesul în aeronavele sale în viitor.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.