Un șofer nervos a oprit mașina între două benzi și a coborât cu un băț telescopic în mână

șofer suceava
Foto: Captură video Monitorul de Suceava

Un șofer nervos din Suceava a oprit mașina între două benzi și a coborât din mașină cu un băț telescopic în mână, pe care l-a îndreptat amenințător spre șoferul mașinii din spate, care îl claxonase anterior.

Șoferul amenințat avea o cameră de bord care a surprins întregul incident, inclusiv numărul mașinii.

Astfel, polițiștii din Suceava s-au autosesizat și l-au găsit pe șoferul agresiv

„Bărbatul de 43 de ani a fost sancționat contravențional conform legislației rutiere cu amendă de 580 lei pentru oprire neregulamentară și conducere agresivă și, de asemenea, a fost sancționat contravențional și conform Legii 61/1991 privind ordinea publica pentru provocare de scandal”, a transmis Inspectoratul de Poliție Județean Suceava, potrivit publicației locale „Monitorul de Suceava”.

Bărbatul a rămas și fără permis de conducere pentru 30 de zile.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.